5 tips για να του χαρίσεις το καλύτερο σeξ της ζωής του

Το σeξ είναι απόλαυση και φυσικά αναγκαίο για την καλύτερη ποιότητα της καθημερινότητας. Ωστόσο, σeξ από σeξ διαφέρει διότι πολύ απλά, άλλο είναι το απλό σeξ, άλλο το σeξ που θα τον αφήσει… άφωνο και θα τον κάνει να το θυμάται τουλάχιστον 5 μήνες μετά. Ναι ξέρουμε, ότι δεν είσαι σε θέση κάθε φορά να γίνεις… sex goddess, αλλά μια στο τόσο, καλό θα ήταν να βγάζεις τα ταλέντα σου στην επιφάνεια, και να του προσφέρεις υψηλού επιπέδου ηδονή και φυσικά φαντασίας. Λοιπόν σήμερα, σου ετοιμάσαμε κάποια απλά και πανεύκολα tips, τα οποία αν εφαρμόσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι το βράδυ θα περάσεις… πάρα πολύ καλά! Για εκείνον δεν το συζητάμε καν.

1. Η ποικιλία παίζει βασικό ρόλο: Προσπάθησε κάθε φορά να είσαι διαφορετική. Καλά δεν είπαμε κάθε φορά που κάνετε σeξ, αλλά τουλάχιστον… μηνιαίως μπορείς να καθιερώσεις μία conceptual βραδιά όπου θα εμφανίζεσαι σχεδόν μεταμφιεσμένη. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό σε εσώρουχα, ένα αξεσουάρ ή έναν ρόλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσει. Go girl.

2. Δέστον: Κυριολεκτικά και όπως ακριβώς το καταλαβαίνεις. Το θέμα είναι να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του οπότε χρησιμοποίησε ένα φουλάρι, μία γραβάτα ή κάτι τελοσπάντων για να τον φυλακίσεις. Στη συνέχεια, και αφού εκείνος θα είναι ανήμπορος, εσύ μπορείς να αρχίσεις να τον βασανίζεις κατά κάποιον τρόπο αγγίζοντάς τον σε… καίρια σημεία, χωρίς ωστόσο να κάνεις κάτι παραπάνω. Κορίτσι μου συγχαρητήρια, τον έχεις κάνει τούρμπο.

3. Η… μαγεία της αλλαγής: Η αλλαγή στάσεων είναι κάτι συνηθισμένο και όχι εντυπωσιακό. Το διαφορετικό ωστόσο, και παιχνιδιάρικο της υπόθεσης, είναι να το πέος του να μένει μέσα στον κόλπο σου. Δοκίμασέ το. Αξίζει τον κόπο.

4. Η σημασία της μυρωδιάς: Άλλοι έχουν το χειμερινό και το καλοκαιρινό άρωμα. Άλλοι το καθημερινό και το πιο… επίσημο. Εσύ φίλη μου θα έχεις το άρωμα του σeξ. Όχι δεν εννοούμε τις φερομόνες αλλά κάτι πολύ πιο πρακτικό. Διάλεξε ένα συγκεκριμένο άρωμα το οποίο θα φοράς μόνο όταν κάνετε σeξ. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι συνηθίζουν να συνδέουν μυρωδιές με πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις. Καλό.

5. Αξιοποίησε τη γλώσσα σου: Τόσο σπουδαίο… όργανο δεν είναι κρίμα να μένει ανεκμετάλλευτο; Και όταν λέμε να την αξιοποιήσεις εννοούμε και τις δύο της πλευρές. Θα εκπλαγείς όταν συνειδητοποιήσεις τον αντίκτυπο που θα έχει πάνω του.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: