5 τάσεις στα παπούτσια για τη σεζόν S/S 21 που μπορούμε να φορέσουμε & τώρα

5 τάσεις στα παπούτσια για τη σεζόν S/S 21 που μπορούμε να φορέσουμε & τώρα

Βρήκαμε όλα τα must-have σχέδια για το φετινό καλοκαίρι (αλλά και χειμώνα).

Μπορεί εμείς να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε χειμερινό mood όμως σχεδόν όλοι οι μεγάλοι Οίκοι και brands έχουν ήδη παρουσιάσει τις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Οι Εβδομάδες Μόδας πραγματοποιήθηκαν, ψηφιακά ή με παρουσία ελάχιστου κοινού, τον προηγούμενο μήνα, όμως αυτό δεν μας εμπόδισε να έχουμε μια πρώτη εικόνα και άποψη για όλα τα νέα trends που θα κυριαρχήσουν σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Σήμερα αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα παπούτσια και να δούμε όλες τις τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν την ερχόμενη σεζόν.

 Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Givenchy, Matthew Williams, θέλησε να δώσει μια νέα πνοή στην υπάρχουσα σχεδιαστική γραμμή του Οίκου,σε ό,τι αφορά τα flats, και να να ταρακουνήσει τους δικούς του fashion κώδικες. Στο μπροστινό μέρος των υποδημάτων, όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, είναι εμφανές ότι ο Williams αποτίει φόρο τιμής στα θρυλικά «horn heels» του Alexander McQueen.

 Στον Prada διακρίναμε πως τα kitten heels (πολύ χαμηλά τακούνια) είχαν την τιμητική τους ενώ στη Chanel απέδειξαν πως τα loafers είναι must-have φέτος για κάθε γυναίκα με άποψη και στυλ. Την ίδια ώρα στον γαλλικό Οίκο Loewe, τα ιδιαίτερα παπούτσια- δημιουργίες του Jonathan Anderson ήταν διακοσμημένα με μικρά δερμάτινα κομμάτια που θυμίζουν κάπα και παραπέμπουν στην ηρωίδα της DC, Wonder Woman.

Ας δούμε όμως τώρα ποιες είναι οι 5 πιο hot τάσεις στα παπούτσια, τις οποίες μπορούμε από τώρα να υιοθετήσουμε και να είμαστε καλοντυμένες το υπόλοιπο 2020 αλλά και το 2021!
 H «Camille» είναι η πραγματική fashionista στο «Emily in Paris» και μπορούμε να στο αποδείξουμε

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: