5 συνδυασμοί μπότας με φόρεμα που θα βλέπουμε παντού το 2020

5 συνδυασμοί μπότας με φόρεμα που θα βλέπουμε παντού το 2020

Αν υπάρχει ένα παπούτσι που λατρεύουμε να φοράμε τον χειμώνα (και όχι μόνο), γιατί μας κρατά ζεστές, αλλά και στιλάτες, αυτό δεν είναι άλλο από τις μπότες. Ankle boots, knee-high μπότες, αρβυλάκια και μπότες σε western style έχουν μια ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας.

Αν θέλεις να ξεφύγεις, όμως, από την comfort zone σου και τους safe συνδυασμούς, τόλμησε φέτος να συνδυάσεις τις μπότες σου με τα αέρινα φορέματα της γκαρνταρόμπας σου. Δεν υπάρχει πιο iconic fashion combo από ένα θηλυκό φόρεμα με ένα ζευγάρι μπότες, που θα κάνει λίγο πιο φωτεινά τα μουντά, χειμερινά πρωινά σου. Φλοράλ maxi φορέματα με statement μπότες σε έντονα χρώματα, mini φορέματα με knee-high boots και animal printed σχέδια θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου μέσα στο 2020.

Ο συνδυασμός μπότας με φόρεμα αποπνέει φρέσκο αέρα και μια χαλαρή κομψότητα, με αποτέλεσμα αυτό το outfit να είναι ιδανικό για τις αμέτρητες ώρες που περνάς καθημερινά στο γραφείο, αλλά και για τις ανέμελες βόλτες του Σαββατοκύριακου.

Δώσε, λοιπόν, αυτήν τη σεζόν έναν άλλον αέρα στα καθημερινά looks σου και δοκίμασε να φορέσεις τα πιο feminine φορέματά σου με ένα ζευγάρι μπότες. Όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι και αναζητάς θα τη βρεις στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Ήρθε η ώρα να φορέσουμε τις μπότες μας με τον πιο stylish τρόπο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: