5 stylish καπέλα, 5 διαφορετικές περιστάσεις για να τα φορέσεις

Διάβασε ακόμη:

Όσο, λοιπόν, και πολλοί το θεωρούν κατάλληλο μόνο για τις εμφανίσεις στην παραλία, οι σχεδιαστές και τα brands αξεσουάρ μας αποδεικνύουν το αντίθετο. Για την ακρίβεια, μας επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για ένα το οποίο μπορούμε να φοράμε όλο τον χρόνο και όλες τις ώρες.

Δες ακόμη:

Ένα καπέλο, λοιπόν, δε φοριέται μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες με σκοπό να σε προστατέψει από τις ακτινοβολίες του ήλιου, αλλά είναι καλοδεχούμενο σε όλες τις εμφανίσεις μας. Φυσικά, πρέπει να βρεις το κατάλληλο για την περίσταση. Εμείς αυτό κάναμε λοιπόν. Βρήκαμε 5 πολύ stylish καπέλα και 5 διαφορετικές περιστάσεις που μπορείς να φορέσεις το καθένα.

Καπέλο «Boater»

Ψάθινο καπέλο, Eliurpi

Περίσταση: Για την παραλία (και όχι μόνο)

Όσο κι αν λατρεύουμε τα panama hats για την παραλία το λεγόμενο “boater” είναι μια φανταστική εναλλακτική για τα beachwear look σου. Πρόσeξε όμως. Το καπέλο αυτό μπορεί να φορεθεί και εκτός παραλίας. Το τέλειο στιλ καπέλου για να συνοδεύσει τις καθημερινές σου εμφανίσεις στην πόλη. Δύο στα δύο δηλαδή. Α, τι νόμιζες;

Καπέλο «Bucket»

Kαπέλο tie-dye, MANGO

Περίσταση: Για τη βόλτα στην πόλη

Αν και ρέιβ πάρτι δε γίνονται πια, μια άλλη «συνήθεια» από τα ’90s επιμένει να κάνει την παρουσία της αισθητή στα everyday looks μας. Το bucket καπέλο (χαρακτηριστικό αξεσουάρ των ’90s) επιστρέφει στις εμφανίσεις μας, κάνοντάς τις σούπερ κουλ και στιλάτες. Σίγουρα ένα πιο ιδιαίτερο στιλ καπέλου, κατάλληλο για αυτές τις fashion forward εμφανίσεις που τόσο απολαμβάνεις να κάνεις κάθε τόσο.

Καπέλο «Visor»

Ριγέ metallics καπέλο, Maison Michel

Περίσταση: Για τρελό clubbing

Για εσένα που δεν σου αρέσει να «κρύβεις» τα μαλλιά σου και που φυσικά αναζητάς αυτό το key item που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος (ειδικά αν είσαι αθεράπευτη clubber), τότε ένα visor καπέλο επιβάλλεται να υπάρχει στην συλλογή σου. Είτε φτιαγμένο από ψάθα, είτε από πλαστικό εκπέμποντας ’80s vibes, ένα visor καπέλο θα σε στέψει στην απόλυτη style queen, ενώ σε προστατεύει από τον ήλιο. Δεν μας χαλάει καθόλου.

Καπέλο «Baker Boy»

Υφασμάτινο καπέλο, Isabel Marant

Περίσταση: Για το cocktail πάρτι

«Ακούσατε, ακούσατε»! Η είδηση της ημέρας είναι ότι το baker boy καπέλο θα σου προσφέρει τα πιο μοναδικά καλοκαιρινά looks. Εδώ και μερικές σεζόν, το καπέλο αυτό έχει γίνει το αξεσουάρ που όλες οι fashionstas έχουν στη συλλογή τους και η αλήθεια είναι ότι τις δικαιολογούμε απόλυτα. Είναι κομψό και μπορεί να φορεθεί μέχρι και σε πιο επίσημες περιστάσεις, με τα κατάλληλα ρούχα πάντοτε. Εμείς σου προτείνουμε το εξής: cocktail πάρτι; Coktail dress με ένα baker boy καπέλο. Οι πιθανότητες να εμφανιστείς σε event και να φοράς το ίδιο look με άλλη γυναίκα, μηδενικές.

Καπέλο «Baseball»

Βαμβακερό καπέλο, adidas

Περίσταση: Για την γυμναστική (και όχι μόνο)

Αν και θεωρώ ότι ένα τέτοιο καπέλο με το κατάλληλο styling, μπορεί να φορεθεί και εκτός γυμναστηρίου, το baseball cap είναι σίγουρα ο καλύτερός σου σύμμαχος για την άθληση. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και μπορεί να γuμνάζεσαι σε εξωτερικό χώρο, ένα τέτοιο καπέλο από ένα υλικό που «αναπνέει» είναι ό,τι καλύτερο για να σε προστατέψει από τον ήλιο αλλά και για να διατηρήσει το κεφάλι σου δροσερό.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: