5 street style σύνολα που είναι μια ωδή στα prints

Δες ακόμη:

Στην λίστα των «must-haves», λοιπόν, για το καλοκαίρι, αλλά και για όλες τις εποχές, είναι τα prints. Αν ρωτήσεις μια γυναίκα θα δεις ότι από τα πολυτιμότερα κομμάτια της ντουλάπας τους είναι ένα ρούχο σε κάποιο ενδιαφέρον μοτίβο. Είτε αυτό είναι φλοράλ, είτε είναι ένα διαχρονικό ριγέ. Παρ” όλα αυτά, το πιο περίπλοκα και ενδιαφέροντα μοτίβα σε φορέματα, φούστες, πουκάμισα κ.ο.κ. αποτελούν από τα items που υπάρχουν στην ντουλάπα των περισσότερων stylish γυναικών.

Διάβασε ακόμη:

Απόδειξη τα παρακάτω 5 street style σύνολα από 5 καλοντυμένες influencers οι οποίες επιλέγουν συχνά να συμπεριλάβουν αυτό το ρούχο/επένδυση στις εμφανίσεις τους. Μήπως πρέπει να ξεκινήσεις κι εσύ;

 

Μια μίνι φλοράλ φούστα είναι ένα statement ρούχο που θα σου προσφέρει άκρως ενδιαφέρουσες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Συνδύασε με ένα λευκό t-shirt ή πουκάμισο και πέδιλα και θα έχεις το πιο fashionable look.

Από τα αγαπημένα μας styles είναι το mix&match, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Βρες δύο αντίθετα μοτίβα μεταξύ τους, τα οποία όμως ταιριάζουν χρωματικά και προετοιμάσου ψυχολογικά για το πιο stylish σύνολο.

 

Κανείς δεν μπορεί να πει «όχι» σε ένα όμορφο printed μίντι φόρεμα, ειδικά σαν το παραπάνω το οποίο έχει ξεκάθαρα ’50s vibes. Βρες ένα μοτίβο που να κολακεύει τη σιλουέτα σου και αποχρώσεις που να ταιριάζουν στην τονικότητα της επιδερμίδας σου.

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο fun από ένα total look από το ίδιο print. Εκπέμπει δημιουργικότητα και πολυτέλεια παράλληλα και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σίγουρα. Ένα σύνολο όπως μια ψηλόμεση παντελόνα και crop τοπ στο ίδιο μοτίβο θα σου αποδώσει σούπερ κουλ εμφανίσεις.

Ενέδωσε στα prints, επιλέγοντας ένα σε animal μοτίβο. Ένα ρούχο που είναι από τις αγαπημένες μας επιλογές για το καλοκαίρι είναι μια ολόσωμη φόρμα, οπότε αν «παντρέψεις» τα δύο μαζί θα έχεις το τέλειο, καλοκαιρινό σύνολο.

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: