5 προτάσεις για να φορέσεις το τζιν σου όλη μέρα! Τι να προσέξεις και τι να αποφύγεις

Είναι το αγαπημένο μας, το πιο βολικό μας ρούχο και κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς αλλάζουμε δεκάδες εμφανίσεις και είμαστε ντυμένες από το πρωί εως το βράδυ, στην πόλη ή στην εξοχή. Πώς μπορούμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας τζιν και τι πρέπει να προσέξουμε για να μην πέσουμε σε στυλιστικά λάθη;

 

1.Μ΄ένα απλό άσπρο μακό, ίσια capri σανδάλια και μια tote bag, έχουμε το τέλειο ντύσιμο για να κάνουμε τις δουλειές και τα ψώνια μας στην πόλη. Αν όμως αντί για σανδάλια βάλουμε ψηλά τακούνια και κρατήσουμε ένα cluch σ΄έντονο χρώμα, έχουμε το τέλειο ντύσιμο για να βγούμε το βράδυ. Ένα φουλάρι θα δώσει μια πινελιά κομψότητας στο Outifit. Διαλέξτε ένα boyfriend τζιν, φαρδύ και ίσιο για πιο trendy look.


2.Μ΄ένα πουκάμισο, σακάκι και γόβες (αν επιλέξετε με print το στυλ σας θα είναι αξεπέραστο), έχουμε το ιδανικό ντύσιμο για τη δουλειά. Εντάξει δεν θα εμφανιστούμε έτσι αν εκείνη την ημέρα έχουμε σημαντικά ραντεβού με σημαίνοντα πρόσωπα, αλλά για οποιαδήποτε άλλη μέρα είναι ένα πολύ στυλάτο ντύσιμο.Διαλέξτε ένα skinny τζιν που μακραίνει τη σιλουέτα.


3.Με μια αέρινη μπλούζα- πουκάμισο από ύφασμα όπως μουσελίνα, απλές μπαλαρίνες και κλασικά σκουλαρίκια,
έχουμε το κατάλληλο ντύσιμο για μια απογευματινή βόλτα, για ένα καφέ με τις φίλες μας, για το σινεμά ή το θέατρο. Διαλέξτε ένα ίσιο τζιν, κλασικό.

4.Μια ριχτή απλή μπλούζα με χρώμα, ένα ζευγάρι capri δερμάτινα σανδάλια και μακριά σκουλαρίκια κι έχουμε το ντύσιμο για το Σαββατοκύριακο. Είτε μείνουμε στην πόλη και πάμε βόλτες για καφέ σε κοντινές θάλασσες, είτε μπούμε σ΄ένα πλοίο για μια σύντομη απόδραση σε κοντινό νησί, το άνετο αυτό ντύσιμο θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες. Διαλέξτε ένα τζιν που θ΄ανοίγει λίγο κάτω, χωρίς να είναι τελείως καμπάνα γιατί να θυμάστε πως το τζιν καμπάνα ταιριάζει με πλατφόρμες.

5 tips που αξίζει να γνωρίζετε:

Με ίσια παπούτσια, μπαλαρίνες ή capri σανδάλια ταιριάζουν τα skinny, τα boyfriend και τα κλασικά σε γραμμή τζιν
Με πλατφόρμες είναι τέλεια τα τζιν καμπάνα, αποφύγετε να τις φορέσετε με skinny
Tα skinny τζιν ταιριάζουν με τα περισσότερα παπούτσια. Και κομψές γόβες στιλέτο, για βραδινό και πολύ σέξυ αποτέλεσμα και μπαλαρίνες
Τα τζιν που είναι strech και κολλάνε πάνω στο σώμα, μην σας ξεγελούν αν έχετε λίγα παραπάνω κιλάκια οτι σας «μαζεύουν». Δεν είναι αλήθεια, ίσα- ίσα τονίζουν περισσότερο τις… καμπύλες σας.
Αν αγοράσετε τζιν πάρτε το στενό γιατί με τον καιρό θ΄ανοίξει, θα ξεχειλώσει και το αποτέλεσμα δεν θα είναι κολακευτικό για το σώμα σας.

Πόσα τζιν είναι αρκετά; Επειδή ως ύφασμα το τζιν είναι χοντρό καλό θα ήταν να έχετε ένα κλασικό, χειμωνιάτικο κι ένα καλοκαιρινό σε λεπτότερο ύφασμα. Επίσης αν σας αρέσουν τα τζιν και τα φοράτε συχνά ένα κλασικό για κομψές εμφανίσεις κι ένα με σκισίματα ή ξεβαμμένα σημεία για πιο… hippie εμφανίσεις, είναι μια χαρά!

womannow.gr

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: