5 πράγματα που θέλουμε να πούμε στους άντρες για το στοματικό σeξ

Πρέπει, λοιπόν, να φροντίσουμε να δώσουμε κάποιες διευκρινιστικές οδηγίες, τις οποίες πιστεύω πως έχει δώσει κι εσύ στο παρελθόν, αλλά μαθαίνω μετά λύπης μου πως δεν έχουν περάσει από το ασυνείδητο στο συνειδητό τους. Πάμε, λοιπόν, να τα ξαναδούμε.

1. Δεν είναι προαιρετικό το να το κάνουν

Το να προσφερθούν να σου κάνουν στοματικό σeξ δεν είναι κάτι προαιρετικό, όπως ας πούμε το «γιατί δε χρησιμοποιούμε σαντιγί σήμερα;» Όπως ακριβώς θεωρείται «υποχρεωτικό» (εντάξει μας αρέσει κιόλας), να το κάνουμε εμείς σ” εκείνους, έτσι ακριβώς πρέπει να προσφέρονται και να θέλουν να το κάνουν κι εκείνοι σ” εμάς. Απλό και ισότιμο; Ναι.

2. Πρέπει να προειδοποιούν όταν τελειώνουν

Δε γίνεται απλά να εκτοξεύουν προϊόντα εκσπερμάτωσης όπου και όποτε τους έρθει. Πρέπει να βρουν έναν τρόπο να μας προειδοποιούν ώστε να προετοιμαστούμε ψυχολογικά, αν δε θέλουν να μας δουν να αηδιάζουμε με οποιονδήποτε τρόπο.

3. Δεν έχει νόημα αν απλά στέκεται εκεί με έξω τη γλώσσα

Πρέπει να έχουν στόχο και να προσπαθούν να τον πετύχουν, αλλιώς δεν έχει νόημα για κανέναν μας και τι πιο σeξι από έναν άντρα που θέλει να πετύχει; Αν βλέπεις ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, νιώσε άνετα και δωσ” του οδηγίες γι” αυτό ακριβώς που θες να κάνει ή πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα χέρια του, ας πούμε.

4. Αυτό το πράγμα με το κεφάλι πρέπει να σταματήσει

Εξήγησέ του ή δειξ” του με τον τρόπο σου ότι δε χρειάζεται να σου δίνει ρυθμό ή να πειράζει τα μαλλιά σου την ώρα που ασχολείσαι ενδελεχώς με τα γεννητικά του όργανα. Είναι το ίδιο εκνευριστικό με το να σου λέει ασυναρτησίες που νομίζει πως είναι σeξι, την ώρα του σeξ.

5. Το να σε κοιτάζει μπορεί να γίνει και υπερβολικό κάποια στιγμή

Υπάρχουν άλλα πράγματα μπροστά του την ώρα που σου κάνει στοματικό σeξ στα οποία πρέπει να συγκεντρωθεί. Δε λέω, είναι σeξι, να ρίχνει καμια ματιά σε “σένα για να δει αν σου αρέσουν όσα κάνει, αλλά με το να καρφώνεται στα μάτια σου καθ” όλη τη διάρκεια χάνει τη συγκέντρωσή του από εκεί που θα έπρεπε να είναι.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: