5 πράγματα που όλες ευχόμασταν να ξέραμε όταν ήμασταν 13

Όταν είσαι έφηβη οι δυσκολίες που περνάς στη ζωή σου είναι πολλές. Κάτι το σχολείο, κάτι τα διαβάσματα, κάτι οι φιλίες, κάτι οι εφηβικοί αυτοί έρωτες, δεν ξέρεις σε τι να δώσεις περισσότερη σημασία. Εμείς όμως θέλουμε να μπούμε λίγο στη θέση σου (κι ας έχουν περάσει ) και να σου μιλήσουμε γι’ αυτά τα πράγματα που θα θέλαμε να ξέρουμε σχετικά με τα αγόρια όταν ήμασταν κι εμείς 13 ετών.

Θέλουμε την προσοχή σου:

-Επειδή σε ένα αγόρι αρέσει ένα άλλο κορίτσι, αυτό δε σημαίνει, πως το κορίτσι αυτό είναι καλύτερο από εσένα. Και γενικά ποτέ να μην έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου και να μην απογοητεύεσαι. Ο κάθε έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και στην προκειμένη ίσως να μην ήσουν εσύ αυτή που θα προσέλκυε το αγόρι αυτό. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.

-Μη βγαίνεις ραντεβού με ένα αγόρι, μόνο και μόνο επειδή νιώθεις άσχημα να πεις «όχι». Αν το συγκεκριμένο αγόρι δεν σου αρέσει, τότε δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις χρόνο. Εξήγησέ του όμορφα και χωρίς να τον προσβάλεις τους λόγους που θέλεις απλά να μείνετε καλοί φίλοι.

-Τα αγόρια έρχονται και φεύγουν, όμως οι καλές φίλες είναι για πάντα. Τι σημαίνει αυτό; Πως όσο ερωτευμένη και αν είσαι με ένα αγόρι, ποτέ δεν πρέπει προδώσεις την κολλητή σου φίλη για μία αγάπη. Αγόρια θα γνωρίσεις πολλά στη ζωή σου, κολλητές φίλες όμως;

-Το να ντύνεσαι σα να είσαι 25 ετών δεν θα σε κάνει πιο αρεστή στα αγόρια. Με το να φοράς crop tops και τόνους make-up δεν θα τραβήξεις την προσοχή των αγοριών, αντιθέτως θα τα κάνεις απλά και μόνο να διασκεδάζουν με την σου, που δεν είναι εσύ στην ουσία. Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις, όλα θα γίνουν στον καιρό τους.

-Επειδή όλες οι φίλες σου έχουν αγόρι, δεν σημαίνει πως πρέπει να το κάνεις κι εσύ. Στο σημείο αυτό να σου πούμε πως το να είσαι single δεν έχει τίποτα κακό. Αν όλες σου οι φίλες σου έχουν αγόρι κι εσύ όχι, μη ζηλεύεις. Απόλαυσε το, θα έρθουν χρόνια που θα έχεις κι εσύ τη δική σου σχέση και θα χαίρεσαι γι’ αυτή.

 

sxeseis

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: