5 πράγματα που έμαθα από τις εμφανίσεις της Olivia Palermo

Διάβασε ακόμη:

Οι εμφανίσεις της έχουν αντίκτυπο στη μόδα πάντως. Και απόδειξη που έχουν πάντα τεράστια επιτυχία. Ο λόγος πιστεύω ότι είναι το γεγονός ότι έχει αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να μπορεί να υποστηρίζει ακόμα και τις πιο τολμηρές δημιουργίες. Ακόμα κι αν πρόκειται να «μιξάρει» δύο διαφορετικά μοτίβα ή δύο αντίθετα -φαινομενικά- υφάσματα μεταξύ τους. Το γεγονός, λοιπόν, ότι παίρνει ρίσκα, πιστεύω ότι την έχει βοηθήσει ν” ανακαλύψει την ταυτότητά της, πράγμα που σημαίνει ότι εκφράζει την προσωπικότητά της μέσα από τα looks της.

Δες ακόμη:

Εκεί είναι, λοιπόν, που μου προκύπτει και εμένα η εξής απορία: τα looks της είναι τέλεια, άρα είναι τέλεια και η προσωπικότητά της; Σίγουρα, όχι, άνθρωπος είναι κι αυτή με ελαττώματα όπως όλοι μας και παρ” όλη τη ψυχρότητα που μπορεί να καμιά φορά να την χαρακτηρίζει, δεν μπορούμε παρά να θαυμάζουμε το στιλ της. Το αν μου αρέσει ή όχι ο χαρακτήρας της, το ξεπερνώ γρήγορα, γιατί μου τραβούν την προσοχή οι εμφανίσεις της, τις οποίες συχνά μελετώ, κρατώντας σημειώσεις με σκοπό να εφαρμόσω στα δικά μου looks. Τι έχω μάθει, λοιπόν, από το στιλ της Olivia Palermo; Μπορείς να δεις παρακάτω και να μάθεις κι εσύ 1-2 πραγματάκια από το στιλ της που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα.

 

Ένα λευκό, crisp τοπ είναι πάντα διαχρονικό και must για το καλοκαίρι.

 

To ίδιο και ένα stylish LWD (ένα μικρό λευκό φόρεμα).

Μη φοβάσαι να παίρνεις ρίσκα, συνδυάζοντας δύο διαφορετικά υφάσματα μεταξύ τους. Μπορεί να σου βγει σε καλό.

 

Το «mid-tuck» (όταν βάζεις το μόνο μπροστινό μέρος της μπλούζας σου μέσα από το παντελόνι) των τοπ στα παντελόνια θα είναι πάντα της μόδας.

Ένα μαύρο κοστούμι είναι η επιτομή της κομψότητας.

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: