5 outfits της Chiara Ferragni που »φωνάζουν» καλοκαίρι

Μπήκα, λοιπόν, στο προφίλ μιας από τις αγαπημένες μου influencers: της Αν και το στιλ της δεν εκπροσωπεί απαραίτητα το δικό μου, αυτό δεν σημαίνει ότι τα looks της δεν μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση ακόμα και για εμένα τη λάτρη του athleisure style. Το να κοιτάς κοιτάς εξάλλου, τις εμφανίσεις γυναικών των οποίων το στιλ τους διαφέρει από το δικό σου, είναι καμιά φορά ένας καλός τρόπος για να ανακαλύψεις νέες τεχνικές, νέους συνδυασμούς και γενικά να αντιμετωπίσεις διαφορετικά τις εμφανίσεις σου.

Διάβασε ακόμη:

Παρατηρώντας το Instagram της Chiara, συνειδητοποίησα ότι τα looks που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα περιλαμβάνουν μερικά από τα must-haves του καλοκαιριού. Stylish συνδυασμοί και statement κομμάτια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των εμφανίσεών της, όλα τα οποία μας τραβούν την προσοχή και μας παρακινούν να τα τεστάρουμε κι εμείς.

Δες ακόμη:

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τα 5 αυτά outfits της Chiara Ferragni που εκπροσωπούν το summer style με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το καθόλου βαρετό everyday look

 

Ενώ τρως ένα παγωτό, ή όπως στην περίπτωση της Chiara ένα ντόνατ, φόρα και το πιο άνετο αλλά και stylish σύνολο. Ένα ψηλόμεσο, υφασμάτινο παντελόνι και ένα crop τοπ με κάποιο τύπωμα είναι το τέλειο everyday look. Ολοκλήρωσε με μια τσάντα χιαστή σε neon απόχρωση για μια δόση χρώματος στο outfit σου.

Το πατροπαράδοτο λευκό φόρεμα

 

Ένα LWD (Little ite Dress) είναι must για το καλοκαίρι. Η Chiara επέλεξε ένα σε fit & flare γραμμή και ζώνη στη μέση προσφέροντάς της ανεπιτήδευτη κομψότητα. Αν υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό στα looks σου, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις επιτυχημένες εμφανίσεις.

Το «είμαι χίπισσα» vibes σύνολο

 

Η Chiara Ferragni φόρεσε τη σύγχρονη εκδοχή ενός «χίπικου» (ή όπως αποκαλούν πολλοί boho chic) look επιλέγοντας μια κρουαζέ φλοράλ φούστα σε bold απόχρωση και ένα halter πλεκτό τοπ στο χρώμα της άμμου. Το ζευγάρι λευκά sneakers  ολοκλήρωσε το look της άψογα.

Το high-end φλοράλ φόρεμα

 

Ένα φλοράλ φόρεμα είναι must το καλοκαίρι και η Chiara επέλεξε την πιο high-end εκδοχή του επιλέγοντας ένα με statement, ογκώδη μανίκια. Ολοκλήρωσε με μια μαύρη ζώνη (το χρώμα υπήρχε στο pattern του φορέματός της οπότε ταίριαξε τέλεια) απογειώνοντας το καλοκαιρινό της look.

Το playsuit που «φωνάζει» διακοπές σε γιοτ

Μια κοντή ολόσωμη φόρμα είναι το πιο ευκολοφόρετο ρούχο και η Chiara το γνωρίζει καλά αυτό. Επέλεξε μια σε navy μπλε απόχρωση με χρυσά κουμπιά, δημιουργώντας ένα καλοκαιρινό outfit που μας βγάζει κάτι από «κάνω διακοπές μόνο σε γιοτ». Δεν θα πούμε όχι.

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/chiaraferragni/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: