5 outfits που θα σου δώσουν έμπνευση για το στιλ του Σαββατοκύριακου

Σαββατοκύριακο έρχεται και το σίγουρο είναι ότι δεν θα κάτσεις σπίτι. Λίγο τα πασχαλινά ψώνια, λίγο η αλλαγή της ώρας, οι βόλτες σχεδόν επιβάλλονται. Ακόμα όμως περιορίζεσαι στην πόλη και εδώ σου έχω μερικά outfits για να είσαι άνετη χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου.

Κάνε την ανοιξιάτικη ζακέτα σου το ιδανικό top για το ψηλόμεσο παντελόνι και μαζί με ένα ζευγάρι booties θα έχεις ένα retro inspired outfit.

Το μπεζ και οι γήινες αποχρώσεις έχουν επανέλθει, καταλαμβάνοντας όλο και περισσότερο χώρο στην παλέτα της σεζόν και μπορείς να τις ταιριάξεις άψογα με το ριγέ σου πουκάμισο.

Ένα wrap top με το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και τα mules σου θα γίνει το αγαπημένο και πιο εύκολο outfιt που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλη την άνοιξη.

Τα cow boots είναι εδώ και φυσικά ο πιο εύκολος τρόπος για να τα φορέσεις είναι το τζιν σου. Ένα σακάκι και το μεγάλο μαντήλι σου γύρω από το λαιμό για στιλ και έχεις ένα άψογο outfit.

Το λευκό είναι κυρίαρχο χρώμα στο street stye και μπορείς να το δοκιμάσεις σε monochrome looks. Μη φοβηθείς καθόλου τα λευκά παπούτσια αλλά και την τσάντα για να ολοκληρώσεις το outfit. Θυμήσου όμως, να επιλέξεις off-white αντί για καθαρό λευκό, αφού φαίνεται καλύτερο το αποτέλεσμα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/happilygrey

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: