5 μυστικά για να διατηρείς απαλές τις πετσέτες θαλάσσης μετά από κάθε μπάνιο

5 μυστικά για να διατηρείς απαλές τις πετσέτες θαλάσσης μετά από κάθε μπάνιο

Καλοκαίρι χωρίς παραλία, καταγάλανα και δροσερά νερά και άπειρες (με προσοχή και αντηλιακό πάντα) ώρες κάτω από τον ήλιο δεν είναι καλοκαίρι. Και ευτυχώς η χώρα μας μας έχει προικίσει με όλες τις ομορφιές, αλλά και τον κατάλληλο καιρό, ώστε να απολαμβάνουμε αυτήν την υπέροχη εποχή του χρόνου.

Καλοκαίρι, όμως, δε γίνεται και χωρίς την πετσέτα θαλάσσης μας. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά αντικείμενα που θα βάλουμε στην ψάθινη τσάντα με τα μαγιό και τα αντηλιακά μας, αλλά και ένα βασικό αξεσουάρ που θα μπει στη βαλίτσα διακοπών μας. Ειδικά στη σημερινή εποχή με την πανδημία του κορονοϊού δε νοείται επίσκεψη στην παραλία χωρίς την πετσέτα μας, την οποία θα απλώσουμε πάνω στην ξαπλώστρα ή στην ψάθα μας!

Το κακό, βέβαια, με τις πετσέτες είναι ότι πολύ γρήγορα σκληραίνουν με αποτέλεσμα- πολλές φορές- να ερχόμαστε σε επαφή με ένα τραχύ και ξερό πανί, αντί με μια απαλή πετσέτα που θα απορροφήσει όλο το αλμυρό νερό.

Δε χρειάζεται, όμως, να ανησυχείς για την απαλότητα της πετσέτας σου, γιατί ευτυχώς υπάρχουν κάποια tips- θα τα βρεις στην παρακάτω gallery- που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να έχεις για πάντα απαλές, αφράτες πετσέτες θαλάσσης, όπως την πρώτη φορά που τις αγόρασες! Για δες τι πρέπει να κάνεις…

Διάβασε ακόμα: 6 statement prints που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου

 

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: