5 mix & match συνδυασμοί για να δοκιμάσεις την άνοιξη

Αυτό το mix & match είναι ένας έξυπνος τρόπος να φορέσεις όλα τα έντονα κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου. Είναι μία ευκαιρία να φανείς δημιουργική και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Αυτό όμως που πάντα πρέπει να σκέφτεσαι είναι να μην υπερβάλλεις. Αν δεν το έχεις ξανακάνει ή αν είσαι γενικά λίγο διστακτική ξεκίνα με πιο απλούς συνδυασμούς, όπως ένα ριγέ παντελόνι και ένα floral top. Αν όμως πραγματικά το απολαμβάνεις μπορείς να φανείς πιο τολμηρή. Εδώ σου έχω 5 διαφορετικούς συνδυασμούς για να πάρεις ιδέες.

Ένα stylish συνδυασμός μίας floral φούστας με ένα retro-polka dot top και ένα μονόχρωμο ζευγάρι παπούτσια θα κάνει σίγουρα πολλά βλέμματα να γυρίσουν.

Αν θες ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα, τότε καλό είναι τα prints που θα επιλέξεις να έχουν κοινό το βασικό χρώμα, όπως το μπλε στο outfit παραπάνω.

Ρίγες και tropical prints με nude αξεσουάρ για ένα cool ανοιξιάτικο street outfit.

Αν μπορείς να το υποστηρίξεις, τότε μη διστάσεις να συνδυάσεις διαφορετικές μεταξύ τους ασπρόμαυρες ρίγες και να προσθέσεις ένα σακάκι με λίγα ακόμα prints που δίνουν χρώμα.

Καρό και ριγέ για ένα πιο girly και classy mix & match αποτέλεσμα που μπορεί πολύ εύκολα να σε συνοδεύσει από το γραφείο ως την απογευματινή σου βόλτα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: