5 λεπτομέρειες που η Meghan Markle πάντα προσέχει στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις

5 λεπτομέρειες που η Meghan Markle πάντα προσέχει στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις

Η Meghan Markle είναι πάντα μία πηγή ενδυματολογικής έμπνευσης είτε μιλάμε για τις «επίσημες» εμφανίσεις της εντός βασιλικής αυλής, είτε για τα off-duty looks της που τώρα στη νέα της ζωή εκτός Μεγάλης Βρετανίας τα απολαμβάνουμε όλο και πιο συχνά. Το καλοκαίρι, συγκεκριμένα, η γοητευτική μελαχρινή Δούκισσα του Sussex, επιλέγει τα πιο κομψά summer outfits τα οποία δεν χάνουν την κομψότητα και τον σοφιστικέ χαρακτήρα τους. Εμπριμέ midi φορέματα, λευκά πουκάμισα σε ανδρόγυνο στυλ, εσπαντρίγιες, loafers και flat σανδάλια, αλλά και κλασικά summer staples, όπως είναι τα shirt dresses, δεν λείπουν από την γκαρνταρόμπα της Markle όλα αυτά τα χρόνια που απασχολεί το δημόσιο βίο με τις εμφανίσεις της.

Στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά τα ενδυματολογικά «δεδομένα» που ακολουθεί πιστά κάθε χρόνο τέτοια εποχή και σίγουρα θα πάρεις ιδέες για το πώς χτίζεται μία διαχρονικά κομψή, καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Η Meghan πάντα έδινε μία ανάλαφρη και fashionable προσέγγιση στους κώδικες και στους κανόνες που έπρεπε να ακολουθεί σε ό,τι αφορούσε τα outfits στη Μεγάλη Βρετανία και συνεχίζει με τον ίδιο καινοτόμο και στυλάτο τρόπο να προσεγγίζει τα looks της και τώρα, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Γιατί όταν έχεις φινέτσα και υψηλή αισθητική δεν υπάρχει dress code που να μην μπορείς να κάνεις δικό σου. Όσο αυστηρό και αν είναι αυτό.
 Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να αγοράζουμε παπούτσια στη μετά Covid-19 εποχή;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: