5 κορυφαίες μάρκες παπουτσιών που είναι εξίσου δημοφιλή σήμερα όσο ήταν στα 90′s

5 κορυφαίες μάρκες παπουτσιών που είναι εξίσου δημοφιλή σήμερα όσο ήταν στα 90s

Ακόμη και τώρα 20 χρόνια μετά το τέλος των 90’s εξακολουθούμε να αγαπάμε πολύ αυτή τη ξεχωριστή δεκαετία αφού μας χάρισε μερικές από τις πιο διαχρονικές τάσεις μόδας που κυριαρχούν μέχρι και σήμερα εν έτει 2020.

Ως γνωστόν η μόδα κάνει κύκλους με αποτέλεσμα πολλές από τις εμφανίσεις που κάνουμε να έχουν ουσιαστικά ρίζες και επιρροές από τη λατρεμένη δεκαετία του 90’. Μπορούμε να απαριθμήσουμε πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου όπως οι πλατφόρμες, τα baggy παντελόνια, τα φαρδιά τζιν και μερικά σανδάλια που είναι ξεκάθαρα βγαλμένα από την 90’s εποχή και παραμένουν ακόμη επίκαιρα.

Στην καθημερινή μας ζωή και την άσκηση τα αθλητικά παπούτσια αποτελούν no1 επιλογή αφού μας χαρίζουν άνεση και στιλ. Πλέον τα sneakers φοριούνται σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις και αποτελούν must-have που συνδυάζεται με όλα σου σχεδόν τα ρούχα. Δεν είναι λίγες οι fashion influencers και ισχυρές γυναίκες της βιομηχανίας της μόδας που επίλεξαν ένα πιο casual παπούτσι να ολοκληρώσει μια άψογα στιλιζαρισμένη εμφάνιση.

Σήμερα είπαμε να αποδώσουμε φόρο τιμής σε 5 από τα μεγαλύτερα brands παπουτσιών που μας έχουν συντροφεύσει στη πάροδο του χρόνου και εξακολουθούν να είναι in ακόμη και τη στιγμή αυτή. Ρίξε μια ματιά στη gallery που ακολουθεί για να τα ανακαλύψεις όλα..

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: