5 κομψά outfits που θέλουμε να υιοθετήσουμε μόλις τελειώσει το lockdown

5 κομψά outfits που θέλουμε να υιοθετήσουμε μόλις τελειώσει το lockdown

Κάποια στιγμή η καραντίνα θα τελειώσει -προσωρινά ή μόνιμα- και θέλουμε να έχουμε τις στυλιστικές μας επιλογές έτοιμες.

Μετράμε αισίως πέντε μήνες από τον Νοέμβριο που μπήκαμε στη δεύτερη σεζόν του lockdown. Περιμέναμε ότι μία τέτοια απόφαση θα ήταν ένα πολύ πιθανό σενάριο με τα κρούσματα να ανεβαίνουν, αλλά ελπίζαμε ότι δε θα διαρκούσε τόσους μήνες. Είχαμε μία ελπίδα να σιγοκαίει ότι αυτή η κατάσταση εγκλεισμού δε θα έφτανε μέχρι τα σύνορα του καλοκαιριού όπως πέρσι. Διαψευστήκαμε. Ευτυχώς, τις τελευταίες εβδομάδες, τα σαββατοκύριακα προσφέρουν μία μεγαλύτερη ελευθερία και μπορούμε να κάνουμε τις βόλτες μας σε ένα όμορφο τοπίο.

Κάποια στιγμή σταδιακά θα «ανοίξουν» περισσότερο τα πράγματα. Το στυλ μας, λοιπόν, όταν βγούμε από το σπίτι θα είναι πολύ διαφορετικό από το street style που αφήσαμε πριν ανακοινωθεί το δεύτερο lockdown. Χωρίς να ξέρουμε πότε ακριβώς θα είμαστε εντελώς ελεύθερες, αλλά γνωρίζοντας ότι προσεχώς εκ των πραγμάτων θα υπάρξει προσωρινή ή μόνιμη παύση της καραντίνας, είναι καιρός να οργανώνουμε τις εμφανίσεις που θα κάνουμε για να το γιορτάσουμε.

Ιδιαίτερες μπλούζες, φούστες, φορέματα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που θα έχουν την τιμητική τους. Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά «freedom looks», τα οποία μπορείς να υιοθετήσεις, όταν θα βγαίνεις έξω με τις φίλες σου για να απολαύσετε τον καφέ σας -και όχι μόνο.

 5 μεταβατικά ρούχα που μετατράπηκαν σε «απαραίτητα» μέσα στο lockdown

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: