5 κομψά office looks για να γίνει πιο ευχάριστη η επιστροφή στο γραφείο

5 κομψά office looks για να γίνει πιο ευχάριστη η επιστροφή στο γραφείο

Και για να λησμονείς λιγότερο τη γαλαζοπράσινη ακτή στην οποία βρισκόσουν χθες ή προχθές…

Το ημερολόγιο δείχνει 19 Αυγούστου και το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχεις επιστρέψει στο γραφείο μετά τις διακοπές ή όπου να’ ναι να ετοιμάζεσαι για αυτήν τη βαριά και δύσκολη επιστροφή. Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων τώρα ξεκινούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους χαιρόμαστε πολύ για σένα και σου λέμε ευθαρσώς να κάνεις κανένα μπανάκι και για εμάς.

Στο θέμα μας τώρα… Αν, λοιπόν, τώρα επέστρεψες ή ετοιμάζεσαι να συναντήσεις ξανά τις συναδέλφους και τον κλειστό υπολογιστή σου, σίγουρα θα έχεις μια μελαγχολία, μια νοσταλγία για τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου ή του Ιονίου που εγκαταλείπεις δειλά-δειλά. Η μόνη λύση να αναπτερωθεί το ηθικό σου, να χαμογελάσει το χειλάκι σου βρε παιδί μου, είναι μία: να σκεφτείς και να οργανωθείς σωστά, ώστε να επιστρέψεις άκρως ανανεωμένη στυλιστικά στα εργασιακά σου καθήκοντα.

Αν το εργασιακό περιβάλλον σου δεν έχει dress code- βασική προϋπόθεση- οι στυλιστικές επιλογές που έχεις είναι πολλές. Ο all-time classic συνδυασμός άσπρου και μαύρου- ειδικά αν έχεις μαυρίσει θα δείχνεις υπέροχα κομψή-, ένα εμπριμέ maxi φόρεμα, αλλά και ένα one-color outfit σε ζωηρό χρώμα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις και μπορείς να δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery.

Το ξέρουμε ότι το καλοκαίρι στη χώρα μας αργεί πολύ να τελειώσει και από τη μία αυτό είναι υπέροχο, αλλά από την άλλη δυσκολεύει τη ζωή μας στο γραφείο. Ας την κάνουμε, λοιπόν, αρκετά πιο ευχάριστη και στυλάτη με κομψά και δροσερά fashion items, που συγχρόνως θα μας παρέχουν άνεση και θα δίνουν extra boost στη διάθεσή μας!

Διάβασε ακόμα: 6 στυλ σανδαλιών που φοράς τώρα και θα φοράς και τον Σεπτέμβριο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: