5 ιδέες για να δείξεις περισσότερο δέρμα με κομψότητα

5 ιδέες για να δείξεις περισσότερο δέρμα με κομψότητα

Τα κοψίματα στα ρούχα αποτελούν μεγάλη τάση της φετινής χρονιάς και βρήκαμε πώς να τα υιοθετήσεις.

Σίγουρα έχεις παρακολουθήσει αυτούς τους μήνες την τάση που επικρατεί τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style. Η αγάπη για τα κοψίματα -τα λεγόμενα «cut-outs»- είναι ένα στυλιστικό χαρακτηριστικό που ξεπερνάει την απλή και πιο τυχαία τάση. Το βλέπουμε να επανέρχεται ξανά στο προσκήνιο με το που ο καιρός λίγο φτιάχνει και μπορεί να μην μπορούμε απαραίτητα να φορέσουμε τα ίδια σχέδια που προτείνει ο Givenchy ή ο Valentino, αλλά σαφώς και υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά για να τα αντιγράψουμε.

Άσχετα που celebrities, όπως η Zendaya, η Solange Knowles και η Emily Ratajkowski έχουν υιοθετήσει πολλές φορές το εν λόγω trend στις καμπάνιες τους. Τα body suits – κορμάκια, τα φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα και πολλά άλλα ρούχα βρίσκονται να παρουσιάζονται με κοψίματα που πιθανώς δύσκολα θα φανταζόσουν.

Όσο και φοβάσαι να δείξεις μεγάλη επιφάνειά του δέρματός σου, όμως, υπάρχει τρόπος να το κάνεις σωστά, με σeξι διάθεση και χωρίς να είναι υπερβολικό ή υπέρμετρα αποκαλυπτικό. Στην παρακάτω gallery, έχουμε συγκεντρώσει 5 τρόπους για να το καταφέρεις.

 5+1 οικονομικά γυναικεία γυαλιά ηλίου για να μην ξεμείνεις!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: