5 φορές που στο Instagram της Irina Shayk βρήκαμε το επόμενό μας outfit

Διάβασε ακόμη:

Όσο μαγνητική είναι στην πασαρέλα, τόσο πιο απλή φαίνεται να είναι στην καθημερινότητά της. Αυτό είναι κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις everyday εμφανίσεις της, τις οποίες διακατέχει μια λιγότερο «σαγηνευτική»/σοβαρή διάθεση, συγκριτικά πάντα με το πώς φέρει τον εαυτό της στην πασαρέλα.

Το στιλ της είναι τόσο-όσο σeξι, fun, θηλυκό ενώ «παρόν» είναι πάντα το σοφιστικέ στοιχείο που νομίζω ότι είναι και ο λόγος που κάνει πάντα τόσο πετυχημένες εμφανίσεις.

Δες ακόμη:

Τα looks της έχουν πάντα κάποια items «κλειδιά» που ενισχύουν αυτό το εκλεπτυσμένο στιλ των εμφανίσεών της και που την κάνουν τελικά να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες γυναίκες. Στο Instagram της, ανεβάζει συχνά αυτού του είδους τις «off-duty» εμφανίσεις από τις οποίες καταλαβαίνουμε τα εξής: βασίζει τα looks της σε statement κομμάτια τα οποία συνδυάζει με τα staples (τα βασικά ρούχα) της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αυτό κάνει το στιλ της, λίγο πιο «προσβάσιμο» και σε εμάς που συχνά ψάχνουμε για λίγη έμπνευση μέσα από τα social media.

 

Ζωντανό παράδειγμα ότι μπορεί να συνδυάζει κλασικά κομμάτια με τα πιο It της σεζόν. Εδώ η Irina έχει φορέσει ένα oversized λευκό πουκάμισο με ένα ποδηλατικό σορτς και πέδιλα. Το τέλειο everyday look.

 

Έχοντας διαφημίσει εσώρουχα πολλές φορές, η Irina Shayk γνωρίζει ότι ένα κορμάκι μπορεί να φορεθεί και σαν τοπ. Το sexiness αυτού του ρούχου εξισορρόπησε με μια μονόχρωμη φούστα, δίνοντας ένα πιο girlie αποτέλεσμα στο σύνολό της.

 

Για το πιο αναβαθμισμένο casual look, η Irina Shayk «προτείνει» να φορέσεις το αγαπημένο σου t-shirt με μια statement φούστα. Τώρα αν είναι μια βινύλ statement φούστα, τότε ακόμη καλύτερα.

 

Η πιο updated εκδοχή ενός κλασικού κοστουμιού είναι ένα τύπου “pajama” σύνολο. Ένα ζευγάρι κλασικές (αλλά σούπερ σeξι) γόβες, είναι must.

Η Irina Shayk όταν φοράει ρούχα που θεωρούνται τάσεις της σεζόν, τότε ξέρει να τα φοράει με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλέσει το ενδιαφέρον μας. Για παράδειγμα, ένα μάξι, animal print φόρεμα σε bold απόχρωση είναι αρκετό για να κάνεις την παρουσία σου αισθητή.

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: