5 φορές που η Kate Middleton αντέγραψε τον εαυτό της

Σαν μια γυναίκα που η κάθε της κίνηση, καθετί που φοράει, «παρακολουθείται» από τους πάντες, θα πίστευες ότι θα ήθελε να φωτογραφίζεται με διαφορετικά ρούχα κάθε φορά. Και ενώ, συχνά φοράει διαφορετικά σύνολα όταν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, είναι φορές που θα φορέσει κάποιο ρούχο, παραπάνω από μία.

Και αυτό, είναι μια συνήθεια που δεν έχω μόνο εγώ ή η Kate, αλλά και πολλές άλλες γαλαζοαίματες. Παρ” όλα αυτά, είναι η δούκισσα του Cambridge που είναι πιο πιστή στο να «ανακυκλώνει» τα looks που κάνει σε δημόσιες εμφανίσεις.

Να είμαι ειλικρινής; Μου αρέσει πολύ αυτή της η «συνήθεια». Σαν να την κάνει πιο «ανθρώπινη». Την φέρνει πιο κοντά σε εμάς. Το καλό είναι, ότι μπορούμε να δούμε και τις εναλλακτικές που προσφέρει στα ρούχα της, άρα και τις ικανότητές της στο styling (ΟΚ, τις ικανότητες του προσωπικού της στιλίστα).

Μέσα από τις bold αποχρώσεις που φοράει, τις ενδιαφέρουσες σιλουέτες σε πανωφόρια και φορέματα, η δούκισσα  καταφέρνει κάθε φορά να μας εντυπωσιάσει. Είτε έχει φορέσει το αυτό το ρούχο, μία, δύο ή τρεις φορές.

2017 vs 2019

 

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

H Kate έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Bafta Awards το 2017, με μια εκπληκτική Alexander McQueen τουαλέτα. Το ίδιο φόρεμα φόρεσε πρόσφατα στο Λονδίνο σε γκαλά στο National Portrait Gallery. Ήταν η πιο πρόσφατη που μας άρεσε περισσότερο, αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω, δημιουργώντας ένα πιο casual glam look.

 

Gareth Fuller/PA via AP

2014

 

AP Photo/Rob Griffith

Δύο φορές φόρεσε η δούκισσα του Cambridge, αυτό το κομψότατο Zimmermann φόρεμα. Το ρούχο έκανε το «ντεμπούτο» στην Αυστραλία, το 2014 και η Kate το ξαναφόρεσε λίγους μήνες μετά, τον Ιούλιο, στους αγώνες Wimbledon στην Αγγλία.

 

AP Photo/Toby Melville, Pool

2019 vs 2014

 

AP Photo/Frank Augstein

Πριν λίγες ημέρες, η Kate βρέθηκε στο Westminster Abbey φορώντας ένα ρούχο που το είχαμε ξαναδεί πριν μερικά χρόνια. Το κατακόκκινο Catherine Walker παλτό της Middleton έκανε την αρχική του εμφάνιση το 2014, σε επίσκεψή της στη Νέα Ζηλανδία πριν το φορέσει τώρα τον Μάρτιο με αφορμή τη Commonwealth Day.

 

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool

2012 vs 2016 vs 2019

 

AP Photo/Arthur Edwards, Pool

To καρό παλτό Alexander McQueen έχει φορέσει πολλάκις η Kate. Την πρώτη φορά, είδαμε το να φοράει σε αγώνα του χόκεϊ το 2012, δύο χρόνια μετά την ημέρα των Χριστουγέννων και πιο πρόσφατα σε επίσκεψη μουσείου.

 

Jane Barlow/Pool Photo via AP

Μας αρέσει η εμφάνιση του 2016 ιδιαιτέρως, όταν το συνδύασε με ένα κομψό σμαραγδί καπέλο.

 

AP Photo/Lefteris Pitarakis

2014

 

AP Photo/Rob Griffith, Pool

Άλλη μια bold απόχρωση επιλέγει για εμφάνισή της η Kate Middleton. Φόρεσε αυτό το καταπράσινο Catherine Walker παλτό στην Αυστραλία το 2014 και έκανε ακριβώς την ίδια εμφάνιση ένα μήνα μετά στην Αγγλία.

 

Adrian Dennis/Pool Photo via AP

Κεντρική φωτογραφία: Chris Jackson/Pool via AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: