5 fashion trends που θα ορίσουν τη μόδα του 2021

5 fashion trends που θα ορίσουν τη μόδα του 2021

Πασαρέλα, τηλεοπτικά φαινόμενα και comeback του παρελθόντος υποκινούν τα νήματα.

Οι επιπτώσεις του 2020 ήταν μεγάλες σχεδόν για κάθε βιομηχανία, ανεξαρτήτου περιεχομένου. Ο τομέας της μόδας σίγουρα βρέθηκε να δέχεται τα πυρά μίας κοινωνικά απομακρυσμένης και αποστασιοποιημένης υπό κράτηση της πανδημίας που εμφανίστηκε.

Ο κόσμος αναγκάστηκε να σταματήσει τις επισκέψεις στα καταστήματα και στράφηκε προς τους ηλεκτρονικούς προορισμούς, που, όμως, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν εξ ολοκλήρου την αίσθηση της επίσκεψης σε ένα φυσικό κατάστημα. Τη διαδικασία του να αγγίζεις τα υφάσματα, να φοράς τα ρούχα στο δοκιμαστήριο και να ξέρεις ακριβώς πώς θα είναι πάνω σου πριν το ταμείο.

Ακόμα και μέσα σε αυτήν την ηλεκτρονική στροφή, όμως, η μόδα βρήκε τον τρόπο να προσαρμοστεί για να ζήσει βάσει των νέων δεδομένων. Οι διάσημοι οίκοι που κατά κανόνα όριζαν τις τάσεις των εκάστοτε επόμενων μηνών, δήλωσαν ξανά τη δυναμική τους παρουσία, δημιουργώντας μας έμπνευση για τη συνέχεια.

Η ιδιαιτερότητα των τελευταίων μηνών αναπόφευκτα θα αποτυπωθεί και μέσα στο προσεχές μέλλον. Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν «χτίζουν» πάνω στον δυναμισμό του γυναικείου φύλου με φανερή έμφαση στη θηλυκότητά του αλλά και μία θέληση να χαράξουν έναν νέο δρόμο, ανανεωμένο, ακόμα και στις περιπτώσεις που παίρνει στοιχεία του παρελθόντος.

Πέντε συγκεκριμένες τάσεις που έκαναν πρόσφατα μία πολύ δυναμική είσοδο στα δρώμενα θα γίνουν αυτές που θα πρωτοστατήσουν το 2021 στη μόδα και, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, πρόκειται να φέρουν όλη την πολυτελή και φαινομενικά μακρινή ατμόσφαιρα των catwalks στα δεδομένα της καθημερινότητας.
 

 Οδηγός Αγοράς: 10 μαύρα φορέματα για να αποκτήσεις τώρα στις εκπτώσεις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: