5 fashion trends που «δεν έχουν ηλικία»

5 fashion trends που «δεν έχουν ηλικία»

Πρόκειται για τάσεις που μπορείς να εναλλάσσεις με τη μικρότερη ή μεγαλύτερη αδελφή σου, ακόμη και με τη μαμά σου!

Θυμάσαι όταν ήσουν μικρή και βιαζόσουν να μεγαλώσεις για να φορέσεις τις ψηλοτάκουνες γόβες της μαμάς σου και το επίσημο, sequined φόρεμά της; Τα φορούσες μέσα στο σπίτι κάνοντας «πασαρέλα», γιατί ήξερες κατά βάθος ότι στο Γυμνάσιο δεν μπορείς να βγεις στον έξω κόσμο με αυτήν την αμφίεση. Θα ήταν κάπως… awkward.

Αρκεί να θυμηθείς μόνο πόσες φορές άκουσες την ατάκα «δεν είναι ρούχα αυτά για την ηλικία σου». Σίγουρα, πολλές. Η αλήθεια είναι ότι ανάλογα με την ηλικία υπάρχουν τάσεις που μπορείς να υιοθετείς με μεγάλη ευκολία και άλλες που σε δυσκολεύουν. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Δεν είναι όλα τα trends για όλους! Εκτός, βέβαια, από αυτά τα πέντε που θα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery.

Πρόκειται για τάσεις που «δεν έχουν ηλικία», μπορούν να φορεθούν από εσένα, τη μικρότερη ή μεγαλύτερη αδελφή σου μέχρι και τη μαμά σου και να αναδείξουν τον πιο fashionable εαυτό της κάθε μίας.

Οι no-age τάσεις για τις οποίες σου μιλάμε είναι διαχρονικές και κολακεύουν κάθε γυναίκα, ενώ παρουσιάστηκαν στις Εβδομάδες Μόδας από τους μεγαλύτερους Οίκους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021. Αν, λοιπόν, ακόμη δεν υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου, έχεις δύο επιλογές: να φροντίσεις να τις αποκτήσεις άμεσα ή να ρίξεις μια κλεφτή ματιά στην ντουλάπα της αδερφής σου και της μαμάς σου. Αν υπάρχουν εκεί, πρέπει να τις δανειστείς (αν δεν το έχεις ήδη κάνει).

Διάβασε ακόμα: Αυτό το πουά φόρεμα από το Pretty Woman θυμήθηκαν πάλι οι influencers

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: