5 fashion items που πρέπει να αποφεύγεις, αν είσαι μικροκαμωμένη (video)

5 fashion items που πρέπει να αποφεύγεις, αν είσαι μικροκαμωμένη (video)

«Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια», λέει ο σοφός λαός και ποιες είμαστε εμείς για να αποδείξουμε και να υποστηρίξουμε το αντίθετο. Μπορεί, αν είσαι κάπως μικροκαμωμένη, να σε εκνευρίζει αυτή η φράση όταν την ακούς, όμως μήπως ήρθε η ώρα να εντρυφήσεις και να δεις ότι κι εσύ έχεις όμορφα στοιχεία πάνω σου και μπορείς να τα αναδείξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Ναι, σίγουρα θα ήθελες μερικούς πόντους ύψους παραπάνω και πιθανότατα δυσκολεύεσαι λίγο στην εύρεση ρούχων -ειδικά φορεμάτων και παντελονιών-, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτήν τη ζωή. Μπορούμε, όμως, να δημιουργήσουμε οπτικές ψευδαισθήσεις και αυτό ακριβώς θα μάθεις στο παρακάτω βίντεο. Θα ανακαλύψεις, δηλαδή, τα 5 fashion items που δεν πρέπει να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου, γιατί σου αφαιρούν ακόμα περισσότερους πόντους, αλλά και πώς -με εναλλακτικούς τρόπους- μπορείς να καμουφλάρεις το ύψος σου και να δείχνεις λίγο ψηλότερη.

Ήξερες, για παράδειγμα ότι δεν πρέπει να φοράς αυτά τα chunky, χοντροκομμένα sneakers ή τις oversized handbags, που ναι μεν είναι τάση, αλλά αφαιρούν πόντους ύψους από την εικόνα σου; Αυτά κι άλλα θα ανακαλύψεις στο βίντεο και το clue που πρέπει να θυμάσαι είναι ένα: ναι μεν, παρακολουθούμε τις τάσεις της μόδας, αλλά τις προσαρμόζουμε στο προσωπικό μας στυλ και υιοθετούμε αυτές που ταιριάζουν στην εικόνα και τον σωματότυπό μας.

Καλή θέαση!

Διάβασε ακόμα: 5+1 τρόποι να φορέσεις neon αποχρώσεις χωρίς να δείχνεις υπερβολική

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: