5 άχρηστες πληροφορίες γεμάτες σeξ

Σeξ. Ωραίο να το κάνεις, συμπαθητικό να μαθαίνεις για αυτό, διασκεδαστικό όταν πέφτεις πάνω σε παντελώς άχρηστες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Δόξα τω ιντερνετ πολλές από αυτές που θα βρίσκονταν φυλακισμένες σε εγκυκλοπαίδειες, επιστημονικά περιοδικά και σε μονόστηλα εφημερίδων, κερδίζουν την προβολή που τους αξίζει.

Βρήκαμε πέντε και για να είμαστε σωστοί και τίμιοι τα βρήκε ο Ρος Μπίνες (προσοχή στον τόνο!) όσο έκανε την ερευνα για το βιβλίο του «The Sex Effect»

 

1. Τα Κορν φλέικς φτιάχτηκαν ως «αντί-κούκου»

Ναι, και όμως. Αν νομίζεις ότι τα κορν φλέικς δημιουργήθηκαν επειδή κάποιος δαιμόνιος επιχειρηματίας ήθελε να κάνει πιο ευχάριστο το πρωϊνό σου κάνεις λάθος. Τα δύο μυαλά που σκέφτηκαν την ιδέα ήταν οι πάστορες Σιλβέστερ Γκράχαμ και Τζον Χάρβεϊ Κέλογκ (ναι, αυτό το όνομα όντως σου θυμίζει κάτι, ειδικά αν το δεις γραμμένο ως Kellog). Πίστευαν ότι το σeξ ήταν μεγάλη αμαρτία. Ο κύριος Κέλογκ που το κεφάλι του κατέβαζε πολλά σκέφτηκε ότι μια τροφή πλούσια σε φαινολικό οξύ θα περιόριζε τις ορμές των μικρών παιδιών.

Πριν πετάξεις όσα έχεις στο ντουλάπι σου, δώσε μου δύο δευτερόλεπτα να σου εξηγήσω. Κάποια στιγμή όταν, όχι ένας, αλλά πολλοί δαιμόνιοι επιχειρηματίες, θέλησαν να κάνουν εμπορικά επιτυχημένες τις νιφάδες καλαμποκιού, το πρώτο που πρόσθεσαν ήταν ζάχαρη φυσικά που αλλοίωσε δραματικά την αρχική τους διατροφική σύνθεση. Επομένως, αν τρως δεν παθαίνεις κάτι. Επίσης, μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι αυτό που τρως είναι υγιεινό.

Για την ιστορία, στο διαιτολόγιό των Χάρβεϊ και Κέλογκ συμπεριλαμβανόταν, για τους ίδιους λόγους με παραπάνω,  η κατανάλωση ωμών λαχανικών. Ντάξει, αυτό το είχαμε καταλάβει και αλλιώς. Έχεις κάνει ποτέ σeξ με καρπίστρια–πώς-στο-καλό-τις –λένε;

2. Τα πρώτα sex toys ήταν ιατρικά εργαλεία

Φαντάσου ένα γιατρό του 19ου αιώνα. Ανοίγει την τσάντα του και βγάζει ένα στηθοσκόπιο, ένα σφυράκι και ένα δονητή. Όχι, δεν είναι σενάριο από ταινία εποχής σε παραγωγή Σειρηνάκη. Ίσως να μην το ξέρεις, αλλά παλιότερα επειδή πολλές γυναίκες που για αρμονικούς και άλλους λόγους ήταν ευέξαπτες, θεωρούνταν «υστερικές». Και η καλύτερη αντιμετώπιση για  τη δήθεν νόσο της «υστερίας» ήταν ένας έντονος οργασμός. Επειδή όμως το θέμα ήταν ταμπού, στις γυναίκες επιτρεπόταν να χαδεύονται μόνο για ιατρικούς λόγους και μόνο ο γιατρός μπορούσε να έχει τα κατάλληλα εργαλεία που προσφέρουν εύκολα αυτόν τον οργασμό –τυχερός.

Πλέον, κάθε γυναίκα μπορεί να τα χαρεί μόνη της –και εσύ μαζί της.

3. Θα ξέραμε λιγότερα για την ανδρική στύση αν δεν είχαμε γραμματόσημα

Καλός ο φιλοτελισμός, αλλά εδώ μιλάμε ότι οι ανδρολόγοι κατάφεραν να κάνουν άλματα στις έρευνες τους χάρη στα γραμματόσημα. Στην προσπάθεια να εμβαθύνουν στο θέμα της στύσης, μελέτησαν και τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου. Προκειμένου να καταλάβουν πόσοι άνδρες από το δείγμα είχαν στύση κατά τη διάρκεια της νύχτας, τύλιγαν τα πέη τους με γραμματόσημα. Αν την επόμενη μέρα το πρωί είχαν ξεκολλήσει (τα γραμματόσημα, διαφορετικά θα είχαμε ατυχήματα), τότε σήμαινε πώς μια ωραιότατη στύση είχε προκαλέσει το χαμό. Τόσο σάλιωμα είχε πέσει στα γραμματόσημα, κρίμα να πήγαινε χαμένο.

4. Δεν υπάρχει άνδρας που να μην έχει δει π ορνό

Κοινό μυστικό, αλλά μερικοί ερευνητές στο Μόντρεαλ το επιβεβαίωσαν με τον πιο απλό τρόπο. Ήθελαν να κάνουν μια έρευνα στην οποία θα έπαιρναν μέρος άνδρες μεταξύ 20-30 ετών που δεν είχαν παρακολουθήσει ποτέ π ορνό στη ζωή τους. Έβαλαν αγγελίες, έστειλαν μέιλ, απευθύνθηκαν σε φορείς, σε γνωστούς συγγενείς και φίλους. Δεν βρήκαν ΟΥΤΕ ΈΝΑΝ.

5. To Σάο Τομέ έβγαλε 5,2 εκατομμύρια δολάρια από ροζ τηλέφωνα μέσα σε ένα χρόνο

Μάθημα γεωγραφίας: Πού είναι το Σάο Τομέ; Είναι ένα σύμπλεγμα νησιών στον Ατλαντικό κοντά στις ακτές της Αφρικής. Μάθημα Ιστορίας: Πριν το ίντερνετ φέρει τόνους γυμνού ένα κλικ μακριά από την οθόνη σου (δηλαδή όχι και τόσο παλιά, αν και το παραπάνω ποσό αναφέρεται για το 1993), υπήρχαν τα περιοδικά και οι ροζ γραμμές για τους ακουστικούς τύπους. Οι χρεώσεις ήταν πανάκριβες αφού καλούσες με κωδικούς χωρών μακρινών και εξωτικών, όπως καλή ώρα το Σάο Τομέ ή Σάντα Λουτσία και άλλα μέρη που δεν τα ξέρει ούτε ο χάρτης.

http://www.ratpack.gr/

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: