5 αψυχολόγητα πράγματα που όλες κάνουμε στην παραλία και ξενερώνουν του άντρες

Καλοκαιράκι πλησιάζει, και όπως είναι φυσικό εμείς τα κορίτσια προετοιμαζόμαστε για τις εμφανίσεις μας στην παραλία παθαίνοντας την ανάλογη υστερία και φυσικά την απαραίτητη κατάθλιψη η οποία συνοδεύεται από φράσεις του τύπου: «Πώς είμαι έτσι;», «Πού πάω με την κυτταρίτιδα μέχρι τον αστράγαλο;» και διάφορα άλλα… κοσμητικά. Εκτός βέβαια από εμάς τις ίδιες, φρίκες τρώνε και οι άντρες τους θερινούς μήνες, όχι φυσικά με τις κοιλιές τους, τι οποίες με αγάπη έχουν μεγαλώσει όλο το χειμώνα, αλλά με τη δική μας αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, αλλά και τις ακόμα πιο αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις μας. Παρακάτω, σου έχουμε κάποιες βασικές γυναικείες συμπεριφορές οι οποίες παρατηρούνται κατά τους θερινούς μήνες, και οι οποίες είναι ικανές να ξενερώσουν τους άντρες σε σημείο μη αναστρέψιμο. Πάρε μία ιδέα…

Η μανία του μαυρίσματος: Φτάνεις στην παραλία, εντοπίζεις ξαπλώστρα, κάνεις σάλτο, γκρεμίζεις τρία παιδάκια, 5 πύργους στην άμμο, μία γιαγιά και το σερβιτόρο του beach bar, στρογγυλοκάθεσαι, απλώνεις το λάδι και για τις επόμενες 5 ώρες έχεις συμπεριφορά μπριζόλας: Μία ανάσκελα μία μπρούμυτα για να ψηθείς από όλες τις πλευρές. Φυσικά θεωρείς αδιανόητο το γεγονός να κολυμπήσεις, να παίξεις με την υπόλοιπη παρέα ή να κάνεις έστω μία βόλτα για να ξεμουδιάσεις. Μην εντυπωσιαστείς αν όλοι θα φλερτάρουν την κοπέλα που παίζει ρακέτες και κάνει θαλάσσια σπορ-έστω και με μηδενική επιτυχία. Στα αγόρια αρέσουν τα αεικίνητα κορίτσια που δεν ενδιαφέρονται μόνο για το tanning και τη σeξι πόζα.

Η ανασφάλεια: Και έρχεται η δαιμονισμένη εκείνη ώρα που έπειτα από την κατανάλωση καφέ, μιας μπύρας και ενός κοκτέιλ, πρέπει να επισκεφθείς την τουαλέτα! Ναι ξέρω, τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί έρχεσαι αντιμέτωπη με τους χειρότερους φόβους σου: Το να περπατήσεις με το μαγιό για ένα λεπτό μπροστά σε τόσο κόσμο! Σε νιώθω, σε αφουγκράζομαι και σε δικαιολογώ. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για μία και μόνο επίσκεψη στο μπάνιο, να ντυθείς σχεδόν χειμωνιάτικα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τονίσεις την ανασφάλειά σου και όχι να κρύψεις τις ατέλειές σου. Εξάλλου, δεν είπαμε να χορεύεις πάνω στην μπάρα, μεθυσμένη με το μεγαλύτερο μέρος του μαγιό σου να έχει φύγει από τη θέση του. Προς νερού σου σου είπαμε ρε κοπελιά να πας. Ηρέμησε.

Τα… περίεργα μαγιό: Στο έχουμε πει πολλές φορές: Οι άντρες είναι υπέρ της αφαιρετικής μεθόδου (σαν αυτή του Τσανγκ ένα πράγμα). Όσο πιο απλή είσαι, τόσο και πιο σeξι. Γενικά, όλα αυτά τα μαγιό, με τα δεσίματα, τα κρόσσια και τα περίεργα κοψίματα, τα οποία δε σου επιτρέπουν ούτε να κολυμπήσεις αλλά ούτε και να… υπάρξεις, τους απωθούν, διότι και σάρκα κρύβουν, και δίνουν την εντύπωση ότι έχουν έρθει στη γη για να βασανίσουν γυναικεία κορμιά. Πες ναι στην μονοχρωμία και την απλότητα και δε θα χάσεις.

Το μακιγιάζ: Αν πραγματικά είσαι μία από τις αρκετές γυναίκες που βάφονται για να πάνε στην παραλία, σε παρακαλούμε θερμά να ξανασκεφτείς αυτή σου τη συνήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό και… αστείο, από μία γυναίκα που φοράει μαγιό, μάσκαρα και κραγιόν. Και άντε και να δεχτώ ότι το κεφάλι σου δε θα το βουτήξεις (ήμαρτον). Ο ιδρώτας που από ένα σημείο και μετά κατακλύζει κάθε σπιθαμή του κορμιού σου, δε σε ενοχλεί; Δηλαδή σου αρέσει να δείχνεις στην παραλία λες και έχεις γυρίσει από μπουζούκια; Αλήθεια;

Το ύφος της πopνoσταρ: Κοπελιά ηλιοθεραπεία κάνεις δε γυρίζεις αισθησιακή ταινία. Μη σουφρώνεις χειλάκια και μην προτάσεις υπερήφανα τα οπίσθια σε κάθε ευκαιρία. Το παν είναι να δείχνεις φυσική, ατημέλητη και κυρίως ανέμελη. Εξάλλου είσαι στην παραλία που σημαίνει ότι έχεις πάει εκεί για χαλάρωση και διασκέδαση. Το να παίρνεις μονίμως πόζες μπας και σε κοιτάζει κάποιος, το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει είναι καμιά έξτρα λόρδωση ή κανένα νευροκαβαλίκεμα. Άραξε.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: