5 ankle boots που δε θα φορέσεις μόνο αυτόν τον χειμώνα

5 ankle boots που δε θα φορέσεις μόνο αυτόν τον χειμώνα

Η επένδυση ακούει στο όνομα των πιο διαχρονικών παπουτσιών της εποχής.

«Ποτέ δεν υπάρχει υπερβολή στη φροντίδα που δίνεις στις επιλογές των παπουτσιών σου. Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι είναι ασήμαντα, αλλά η πραγματική απόδειξη μίας κομψής γυναίκας είναι αυτό που βρίσκεται στα πόδια της», είχε πει ο Christian Dior και αυτή η δήλωση, 63 χρόνια μετά τον θάνατό του, δε θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρη. Η κομψότητα σίγουρα σχετίζεται με πολλά στοιχεία μίας εμφάνισης. Από το βασικό ρούχο που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του μέχρι και το παραμικρό και φαινομενικά απαρατήρητο αξεσουάρ. Ακόμα και ο αέρας που αποπνέεις με τη στάση του σώματός σου μπορεί να συμβάλει στο συνολικό αποτέλεσμα.

Τα παπούτσια, ωστόσο, έχουν μία πιο ιδιαίτερη σχέση με το styling. Ίσως φταίει το ότι «σκανάροντας» την εικόνα κάποιου το βλέμμα στέκεται λίγο περισσότερο στην αρχή και το τέλος. Στα βασικά συστατικά που την περικλείουν, τα οποία από εποχή σε εποχή παίρνουν τις δικές τους μορφές και μεταφράζονται σε styling trends που όλοι αγαπάμε.

Αυτήν την εποχή, η τάση στην οποία θέλουμε να στραφούμε ακούει στο όνομα ankle boots. Πρακτικότητα, στυλ, ανταπόκριση σε κάθε περίσταση -ενίοτε και εποχή ανάλογα με τη θερμοκρασία-, τα ankle boots είναι η σίγουρη επένδυση στον τομέα των παπουτσιών και τα πέντε trends που θα βρεις στην παρακάτω gallery θα τα αξιοποιήσεις αυτόν και τους επόμενους χειμώνες.

Trench Coat Style: 5 τρόποι να φορέσεις την αγαπημένη σου καπαρντίνα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: