5 αλήθειες για τη σχέση με την κολλητή σου (κι ας μην τις παραδέχεσαι)

 

Ξέρει κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για εσένα, κάθε ασήμαντο και μεγάλο γεγονός της ζωής σου και συμβάντα της παιδικής ηλικίας με λεπτομέρειες, αυτή είναι η κολλητή σου. Εντάξει, μπορεί να είναι και κολλητός, αλλά καταλαβαίνεις το νόημα. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα στείλεις μήνυμα όταν εκνευρίζεσαι στο γραφείο, όταν γνωρίζεις τον έρωτα της ζωής σου και όταν βλέπεις το τρέιλερ του νέου κύκλου της αγαπημένης (σας) σειράς.

Διάβασε κι αυτό: 6 κινήσεις που δείχνουν στην κολλητή σου πόσο την αγαπάς

Σε εκνευρίζει πολύ συχνά

 

Αντίστοιχα, κι εσύ θα την εκνευρίζεις. Όσο και αν ταιριάζουν δύο άνθρωποι, πάντα θα υπάρχουν πράγματα που σε κουράζουν. Αν είσαι ακατάστατη, και εκείνη τελειομανής, αν το πρωί τσακώνεσαι με το ζόρι αλλά εκείνη είναι φουλ στην ενέργεια, αν της διηγείσαι ιστορίες με λεπτομέρειες που ξεχνά την επόμενη μέρα, σε εκνευρίζει και το ξέρεις. Εκεί φιλτράρεις τι είναι σημαντικό και τι όχι για εσένα. Όταν κάτι ξεπερνάει τα όρια, είναι καλό να το λες και να μη σκέφτεσαι «δε βαριέσαι, έτσι είναι, δεν μπορώ να την αλλάξω». Πρέπει να λες τι σε ενοχλεί, ώστε να είναι και εκείνη ενήμερη αλλά και για να μη διογκώνεται μέσα σου.

Είναι σαν αδερφή σου

 

Όταν δεν έχεις αδερφή εξ αίματος, ή έχεις μία πολύ κακή σχέση με τη βιολογική σου αδερφή, η κολλητή σου έχει διττό ρόλο στη ζωή σου. Περνάτε πολύ χρόνο μαζί, λέτε όλα σας τα μυστικά, κλέβετε η μία τα ρούχα της άλλης και γενικώς, κάνετε ό,τι κάνουν δύο κορίτσια που έχουν μεγαλώσει μέσα στην ίδια οικογένεια. Και αυτή η αναπλήρωση είναι ακόμα πιο σημαντική, γιατί είναι από επιλογή.

Δες κι αυτό: Οι 6 φράσεις που δεν πρέπει να πεις ποτέ στην κολλητή σου

Δε θα εξελίσσεστε πάντα το ίδιο

 

Αυτή είναι μία αλήθεια που μπορεί να σε πονάει και να δυσκολεύεσαι να αποδεχθείς. Η προσωπική διαδρομή του καθενός είναι ένα ταξίδι που κάνει μόνος του και δεν ξέρει πού θα τον βγάλει. Το ζητούμενο δεν είναι να τα κάνετε όλα με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο timing, αλλά να σέβεστε η μία τις επιλογές της άλλης και να υπάρχει αγάπη και στήριξη. Δε χωρά εγωισμός στις αληθινές αγάπες.

Μπορεί να μην είστε για πάντα φίλες

Δεν ήθελα να κλείσω με κάτι στενάχωρο, αλλά η ζωή αλλάζει δρόμους και μας πάει από διαφορετικές κατευθύνσεις, όσο και αν αντιστεκόμαστε. Όταν τελειώνει μία σχέση, πονάς, στενοχωριέσαι και αναρωτιέσαι. Όταν δεν υπάρχει επιστροφή, υπάρχει και λόγος. Οι σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους και τελειώνουν όταν κανείς δεν έχει να δώσει πια ή όταν δεν υπάρχει η κοινή συν-εξέλιξη, στην οποία αναφέρθηκα προηγουμένως. Ακόμα κι αν δεν είστε πια φίλες, παραμένουν οι κοινές αναμνήσεις και μία σχέση που θα είναι για πάντα σημαντική στην καρδιά σου.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: