44χρονη έχει έναν σύζυγο, έναν αρραβωνιαστικό και δυο άντρες που έχει σχέση μαζί τους

Η Μέρι Κρούπτον έχει έναν σύζυγο, έναν αρραβωνιαστικό και 2 συντρόφους. Η 44χρονη αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για τις σχέσεις της, ελπίζοντας να βοηθήσει τους άλλους ανθρώπους να καταλάβουν όσους ανθρώπους επιλέγουν την πολυσυντροφικότητα.

Η πολυσυντροφικότητα είναι η πρακτική ή η επιθυμία για στενές σχέσεις με περισσότερα από ένα άτομα, με τη γνώση όλων των εταίρων.

Η Μέρι μαζί τον σύζυγός της Τιμ (αριστερά) και το αρραβωνιαστικό της Τζον (δεξιά).

Η Μέρι άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον για την πολυσυντροφικότητα όταν ήταν 29 ετών. Τώρα, ζει μαζί με τον σύζυγο και τον αρραβωνιαστικό της στο ίδιο σπίτι, ενώ οι 2 άλλοι άντρες ζουν στην ίδια γειτονιά.

«Μεγάλωσα σε ένα αρκετά συντηρητικό σπίτι. Είχα συντρόφους και ήμουν μονογαμική. Το να έχω πάνω από έναν συντρόφους δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Στα 20 μου παντρεύτηκα και σκόπευα να μείνω με αυτόν τον άντρα για το υπόλοιπο της ζωής μου», ανέφερε η 44χρονη.

«Εκείνη την εποχή δεν αμφισβητούσα το να έχω έναν σύντροφο. Ήταν φυσιολογικό. Είχα συναισθήματα για άλλους ανθρώπους, αλλά ένιωθα ενοχές γιατί νόμιζα ότι δεν αγαπούσα αρκετά τον άντρα μου. Όταν ο γάμος απέτυχα, έκανα μια άλλη μονογαμική σχέση», πρόσθεσε.

Το 2003, η Μέρι πρότεινε στον σύντροφό της να δοκιμάσουν μια «ανοιχτή σχέση.»

«Για μένα πρόκειται καθαρά για αγάπη. Φυσικά, κάποιες από τις σχέσεις μου περιέχουν το σeξουαλικό στοιχείο, αλλά δεν είναι το σeξ το κίνητρό μου. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το 2004 και με τον αρραβωνιαστικό μου από το 2011. Ζούμε όλοι μαζί από το 2015», ανέφερε η Μέρι.

Η Μέρι υποστηρίζει ότι οι δυο σύντροφοί της πέρασαν τα περασμένα Χριστούγεννα μαζί με την ίδια, τον σύζυγο και τον αρραβωνιαστικό της και ότι δέθηκαν πολύ μεταξύ τους.

«Με τα χρόνια έχω καταλάβει ότι οι ανοιχτές σχέσεις με βοηθούν να επικοινωνώ πολύ καλύτερα. Είμαι πολύ ειλικρινής και ανοιχτή με τους συντρόφους μου για τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου. Στις μονογαμικές μου σχέσεις δεν είχα το θάρρος να είμαι τόσο ειλικρινής», ανέφερε η Μέρι.

Πηγή: dailymail, tilestwra

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: