4 χρωματικοί συνδυασμοί που θα αναβαθμίσουν τα καλοκαιρινά outfits σου

4 χρωματικοί συνδυασμοί που θα αναβαθμίσουν τα καλοκαιρινά outfits σου

Ακόμα κι αν σου αρέσει να κινείσαι σε safe χρωματικούς δρόμους, τα color combos που σου προτείνουμε δε θα σε αφήσουν ασυγκίνητη.

Έχεις παρατηρήσει ποτέ ότι ορισμένα μέρη, δωμάτια ή εικόνες σού «ρίχνουν την διάθεση»; Ότι σε κάποιους χώρους δε νιώθεις άνετα, ενώ σε κάποιους άλλους ηρεμείς και χαλαρώνεις πιο εύκολα; Προσπάθησε τώρα να θυμηθείς τα κυρίαρχα χρώματα σε αυτούς τους χώρους… Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και μπορούν σε χρόνο dt να αλλάξουν την ψυχολογία και τη διάθεσή μας.

Δεν είναι μόνο το ότι συμβολίζουν και αντιπροσωπεύουν ορισμένα από τα συναισθήματά μας, αλλά και ότι μπορούν να τα προκαλέσουν. Αναλογίσου πώς αισθάνεσαι όταν μπαίνεις μέσα σε μια σκοτεινή αίθουσα και πώς όταν βλέπεις έναν πολύχρωμο πίνακα ζωγραφικής. Η διέγερση των συναισθημάτων υπάρχει και στις δύο περιπτώσεις με τη διαφορά ότι στην πρώτη περίπτωση βιώνεις πιο dark συναισθήματα, ενώ στη δεύτερη σίγουρα τα πράγματα είναι πιο ευχάριστα.

Και επειδή εμείς θέλουμε να είσαι ευδιάθετη και χαρούμενη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αλλά και το φθινόπωρο, σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery τους τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς που θα σε κάνουν να νιώθεις χαρά και ευφορία κάθε φορά που τους επιλέγεις στο ντύσιμό σου.

Αν είσαι πιο διστακτική, μπορείς να συνδυάσεις το μαύρο με το σιέλ χρώμα, ενώ αν θέλεις πραγματικά να ξεφύγεις από τα χρωματικά στεγανά, τόλμησε το color combo έντονου ροζ με πορτοκαλί και δε θα χάσεις… Το καλοκαίρι δεν έχει φύγει ακόμα και έχεις την ευκαιρία να «παίξεις» και να πειραματιστείς με τα πιο όμορφα, εντυπωσιακά και εκτυφλωτικά χρώματά του! Γιατί να μην το κάνεις, λοιπόν;

Διάβασε ακόμα: Αυτό το knitwear trend θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας το φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: