4 βασικά χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν ακαταμάχητη στους άντρες

Σήμερα, μία κaυτή Τετάρτη, δε θα μπορούσα παρά να ασχοληθώ με ένα «καυτό θέμα». Και μιας και έρχεται καλοκαιράκι, οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και ο έρωτας λαμβάνει ανώτερη μορφή. Αλήθεια, ήξερες εσύ ότι υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σου τα οποία είναι ικανά να ξετρελάνουν κάθε άντρα; Δες παρακάτω ένα θέμα που σίγουρα σε ενδιαφέρει.

Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση γενικά μπορεί να σε βοηθήσει σε κάθε τομέα της ζωής σου. Πόσο μάλλον στα eρωτικά. Νιώσε σίγουρη για τον εαυτό σου, σταμάτα να είσαι ταπεινό χαμομηλάκι, και δείξε σε όλους πόσο καταπληκτική μπορείς να γίνεις. Προσοχή: Σε περίπτωση που πάσχεις από μυαλική ανεπάρκεια, υπάρχει πιθανότητα να εξελιχθείς απλώς σε… ψώνιο! Το νου σου.

Χιούμορ

Χαρακτηριστικό των έξυπνων και μορφωμένων ανθρώπων. Το χιούμορ φίλη μου, δεν είναι μόνο τεράστιο όπλο των αντρών αλλά και των γυναικών. Δεν αρκεί μία γυναίκα να είναι ωραία για να γίνει ερωτική.  Πρέπει να είναι πνευματώδης, εύστροφη, έξυπνη και να κάνει σχόλια to the point. Δεν μπορείς; Λυπάμαι.

Πάθος

Υπάρχει τίποτα πιο ερωτικό από έναν παθιασμένο άνθρωπο; Όχι. Όταν αντιμετωπίζεις με πάθος κάτι που αγαπάς, να ξέρεις φωτίζεται το πρόσωπό σου, σε τέτοιο σημείο που δείχνεις απλά καλλονή. Σταμάτα να αντιμετωπίζεις τα πάντα με μετριοπάθεια και δείξε ενθουσιασμό.

Ευγένεια

Αγαπημένη μου, η ευγένεια είναι σπάνιο προσόν και καλά θα κάνεις να το αποκτήσεις. Η ευγένεια λοιπόν φανερώνει χαρακτήρα, επίπεδο και παιδεία, κάτι που σε συνδυασμό με τη συγκλονιστική σου εμφάνιση, σε κάνει απλά ακαμάχητη!

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: