4 τρόποι να φορέσεις το logo t-shirt

Υπάρχουν ένα σωρό ακόμα outfits που θα ταιριάξουν σίγουρα στο στιλ σου και σαφέστατα μπορούν να υποστηρίξουν ένα logo t-shirt. Δεν είναι ανάγκη το outfit να είναι casual, ούτε μόνο με rock διάθεση. Το logo t-shirt έχει πολλές ακόμα χρήσεις από αυτές που ήδη ξέρεις και έχεις συνηθίσει και εδώ θα δεις μερικές από τις πιο στιλάτες.

Φόρεσέ το με το high-waisted παντελόνι και ένα ζευγάρι brogues για να δώσεις μία πιο ανάλαφρη πινελιά στο retro στιλ σου.

Ένα logo t-shirt μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με ένα αυστηρό κοστούμι για να κάνεις πιο stylish το androgynous look.

Αν είσαι από εκείνες που επιλέγουν ένα πιο κομψό street look, τότε φόρεσε ένα logo t-shirt μαζί με την printed φούστα σου και ένα καρό σακάκι. Το αποτέλεσμα θα δημιουργήσει ένα στιλάτο mix & match look.

Για τις πιο τολμηρές στο στιλ, το logo t-shirt μπορεί να φορεθεί σαφώς με ένα τζιν παντελόνι κι ένα διχτυωτό καλσόν από μέσα. Το να βάλεις το t-shirt μέσα από το καλσόν είναι μία λεπτομέρεια, ίσως λίγο υπερβολική για κάποιες αλλά πολύ cool για όσες μπορούν να το υποστηρίξουν με το στιλ τους συνολικά.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lizzyvdligt

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: