4 tips για το πιο… εορταστικό σeξ της χρονιάς

Η Παραμονή Χριστουγέννων, είναι ιδανική για δύο πράγματα: Ή για διασκέδαση μέχρι πρωίας, είτε για ατελείωτο εορταστικό ! Βλέπεις, αφού επιβιώσεις το οικογενειακό τραπέζι, τις υποβόσκουσες παρεξηγήσεις και φυσικά παρατηρήσεις, αξίζει στον εαυτό σου να του κάνεις ένα δώρο. Σε περίπτωση φυσικά που είσαι single δεν υπάρχει καλύτερο από το να στολιστείς και να βγεις έξω με την καλύτερή σου διάθεση. Αν όμως είσαι σε σχέση-και δεν τον βαριέσαι-ήρθε η ώρα να το κάψετε. Βάλε λίγο Frank να παίζει, και ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές. 

1. To τζάκι σας, σε περίπτωση που υπάρχει, θα πρέπει να παίξει πολύ βασικό ρόλο στη συνεύρεση αυτή. Ξέρεις τώρα ποιος είναι ο συνδυασμός: Φλοκάτη ακριβώς μπροστά, εντάξει αν δεν έχεις φλοκάτη βάλε και κουρελού, 2 ποτήρια λευκό κρασί, και απόσταση αναπνοής από το τζάκι ώστε η φωτιά να σας καίει τα πρόσωπα. Απαραίτητο στοιχείο είναι η χριστουγεννιάτικη κάλτσα που θα κρέμεται οπωσδήποτε, ενώ για τη συγκεκριμένη περίσταστη νομίζουμε ότι το ιεραποστολικό είναι η πιο βολική στάση. Α και εσύ από πάνω, αρκεί φυσικά να μην έχεις παραφάει για να μπορείς να κουνηθείς.

2. Προφανώς και τα εσώρουχά σου σήμερα δε θα πρέπει να είναι συμβατικά και ίδια με τις άλλες φορές. Με λίγα λόγια, ήρθε επιτέλους η ώρα να βάλεις εκείνο το κόκκινο δαντελωτό σύνολο με τις φουντίτσες και να το παίξεις σeξι Αγιο Βασιλίτσα-ναι είναι μπανάλ και παρωχημένο αλλά οι άντρες με αυτά ερεθίζονται-. Aπαραίτητο αξεσουάρ οι ζαρτιέρες και ίσως ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Γενικά ζήσε όλο το όνειρο της ημέρας. Αν είσαι βέβαια γυναίκα με χιούμορ και πυγμή, σου προτείνουμε να ντυθείς καλικάντζαρος ή ακόμα και χριστουγεννιάτικο δεντράκι. Θα δυσκολευτείς λίγο στην προετοιμασία, αλλά σκέψου ότι θα είσαι one of a kind.

3. Η βραδιά, δεν ξέρουμε αν σου το είπαμε, αλλά θα έχει και μουσικό χαλί. Προφανώς και θα βάλεις κάτι από τα παλιά, πιο ατμοσφαιρικό και ήρεμο-δεν κάναμε πλάκα για τον Frank-μιας και εφόσον το σeξ σας σήμερα είναι εορταστικό, θα πρέπει και η μουσική να είναι κάπως πιο επίσημη. Καλό θα ήταν φυσικά όταν τα αίματα ανάψουν να μην το γυρίσετε στα ελληνικά γιατί δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

4. Και φυσικά οφείλεις να δώσεις ένα δώρο στον καλό σου, εκεί ακριβώς κάτω από το δέντρο σας το στολισμένο. Για παράδειγμα: Μπορείς να πάρεις ένα γιορτινό sex toy, ναι φυσικά και υπάρχουν, και να το τυλίξεις σε ένα όμορφο κουτί. Στη συνέχεια πάρε το πιο πονηρό σου βλέμμα και προσφερέ του το! Θα ενθουσιαστεί σίγουρα. Αν πάλι δεν έχεις πάρει κάτι, μπορείς να του γράψεις σε ένα χαρτάκι κάτι που θέλεις να σου κάνει πολύ, ή που θέλει εκείνος-βασικά το δεύτερο είναι όντως δώρο-. Βάλε και λίγη χρυσόσκονη για το εορταστικό του θέματος και είσαι έτοιμη.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: