4 tips για να δώσεις ένα ενδιαφέρον twist στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Διάβασε ακόμη:

Σημαντικό είναι να θυμάσαι, λοιπόν, ότι πρέπει να «εξυπηρετείς» πρώτα το δικό σου στιλ και μετά να ενδίδεις στις εκάστοτε τάσεις της μόδας. Τι σου αρέσει πραγματικά; Τι σου ταιριάζει (στο στιλ, την προσωπικότητα και τον σωματότυπό σου); Με όλα αυτά γνώμονα, πρέπει να συνθέτεις και τις εμφανίσεις σου. Αυτό θα σου δώσει τελικά και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να προσφέρεις ακόμα και στα πιο κλασικά looks τη δική σου προσωπική πινελιά. Για να σου δώσουμε ένα boost, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας tips για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, τα οποία -όπως είπε και ο Yves Saint Laurent-, όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες τάσεις κι αν προκύψουν θα λειτουργούν πάντα προς όφελός σου.

Δες ακόμη:

Statement τοπ

 

Ένα τζιν σορτσάκι θα φοράς το καλοκαίρι, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αυτό το τόσο κλασικό ρούχο φρόντισε να το συνδυάζεις με πιο glamorous τοπ, όπως ένα κορμάκι με παγιέτες ή σε κάποιο ενδιαφέρον print ή με μια μπλούζα που έχει ένα πιο ιδιαίτερο κόψιμο ή εντυπωσιακά μανίκια. Έτσι, θα κάνεις τον κλασικό αυτό συνδυασμό πραγματικά ξεχωριστό.

Εντυπωσιακά αξεσουάρ

 

Ποτέ μη ξεχνάς τον σημαντικό ρόλο που παίζουν τα αξεσουάρ στις εμφανίσεις σου. Ειδικά, το καλοκαίρι που λόγω του καιρού, δε φοράμε layers το να αναδείξεις τα looks σου μέσα από ένα όμορφο αξεσουάρ είναι το μυστικό για πάντα εντυπωσιακά καλοκαιρινά σύνολα.

Ενδιαφέρουσες σιλουέτες

 

Όπως είπαμε το καλοκαίρι, το styling των ρούχων μας περιορίζεται καμιά φορά, λόγω των λιγότερων ρούχων (ή layers) που φοράμε. Για να κάνεις τις εμφανίσεις σου πιο ενδιαφέρουσες, τότε παίξε με τις σιλουέτες των ρούχων σου. Ακόμα κι α φοράς ένα κλασικό συνδυασμό όπως για π.χ ένα πουκάμισο και τζιν, τόνισε τη μέση με μια ζώνη ή ένα belt bag. Αν φοράς ένα φαρδύ μίνι φόρεμα, πρόσθεσε από κάτω ένα ζευγάρι biker shorts. Με λίγα λόγια πειραματίσου με τις γραμμές και στιλ των ρούχων σου και πίστεψέ μας, δε θα χάσεις.

Μη ξεχνάς τα υφάσματα

Ένα σύνολό σου θα ξεχωρίσει πραγματικά όταν δώσεις βάση στα υφάσματα. Συνδύασε ρούχα από δύο, φαινομενικά, αντίθετα υφάσματα και το look σου θα μετατραπεί από το πιο απλό στο πιο εντυπωσιακό. Ακόμη κι αν αυτά που φοράς είναι ένα απλό πουκαμισάκι και μια βερμούδα αν αυτά τα δύο ρούχα είναι σε κάποιο ενδιαφέρον ύφασμα (π.χ δαντέλα, δερματίνη, pvc, λινό κτλ.) το look σου θα γίνει ακόμα πιο stylish.

Kεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: