4 tips για να διαλέξεις τη σωστή μεταξωτή φούστα

Tip #1

Τέσταρε το ύφασμα. Όταν δοκιμάσεις τη φούστα, προσπάθησε να βρεις κάπου να κάτσεις, περπάτησε λίγο για να νιώσεις το ύφασμα. Θα καταλάβεις αν είναι καλό ή αν είναι έτοιμο να κάνεις κόμπους από την πρώτη κιόλας φορά που θα το φορέσεις.

Tip #2

Δώσε σημασία στη μέση. Σαφώς η εφαρμογή της φούστας πάνω σου είναι πολύ σημαντική, αλλά καλό είναι να έχει ενσωματωμένη ζώνη κι όχι λάστιχο για παράδειγμα, έτσι ώστε να στέκεται καλά στη μέση σου.

 

Tip #3

Το μήκος είναι πολύ σημαντικό. Ούτε πολύ κοντή, ούτε πολύ μακριά δεν την θες. Χρειάζεσαι ακριβώς το μήκος που καλύπτει το γόνατο, αλλά δε φτάνει ως τη μέση της γάμπας. Αν βρεις την ιδανική φούστα και δεν έχει το σωστό μήκος, μία καλή σκέψη είναι να την κοντύνεις (δεδομένου ότι είναι πιο μακριά), αφού πρώτα όμως σιγουρευτείς ότι επιδέχεται διόρθωση τέτοιου είδους.

Tip #4

Το χρώμα είναι ένα χαρακτηριστικό που θα αναδείξει την μεταξωτή φούστα σου ή θα την καταστρέψει. Αν το ύφασμα δεν είναι τόσο καλό, τότε τα έντονα χρώματα είναι αρκετά επικίνδυνα. Γι” αυτό, διάλεξε έχοντας κι αυτό στο νου σου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: