4 θέσεις εργασίας στο Δήμο Τρικκαίων

Ανακοίνωση για την σύναψη μίσθωσης έργου με συνολικά τέσσερα ( 4 ) άτομα για τη διαχείριση του προγράμματος « Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας »   της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων, που εδρεύει στα Τρίκαλα, συνολικής διάρκειας έως ένα έτος. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων

 ( βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α ) με τα αντίστοιχα απαιτούμενα ( τυπικά και τυχόν πρόσθετα ) προσόντα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό απασχόλησης)
Κωδικός απασχόλησηςΤόπος εκτέλεσηςΕιδικότηταΔιάρκεια σύμβασηςΑριθμός ατόμων
101ΤΡΙΚΑΛΑΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι

τέλους του προγράμματος ( 31/12/2016 ) με δυνατότητα ανανέωσης σε

περίπτωση συνέχισης του προγράμματος

2
102ΤΡΙΚΑΛΑ

ΥΕ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ/

ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ/ ΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι

τέλους του προγράμματος ( 31/12/2016 ) με δυνατότητα ανανέωσης σε

περίπτωση συνέχισης του προγράμματος

1
103ΤΡΙΚΑΛΑ

ΥΕ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΗΣ

ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Γ’

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι

τέλους του προγράμματος ( 31/12/2016 ) με δυνατότητα ανανέωσης σε

περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

1

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΈΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Μίσθωσης Εργου (ΣΜΕ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα « ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΩΣΈΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Μίσθωσης Εργου (ΣΜΕ)».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχήςΟι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Τρικκαίων, Ασκληπιού 18, Τ.Κ. 421 31, Τρίκαλα, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικού, Τμήμα Προσωπικού και Οργάνωσης, υπόψη κυρίου Χρήστου Βαβίτσα (τηλ. επικοινωνίας: 24313-51182).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΈ ή ΥΈ ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες, από 29/6/2016 έως 8/7/2016 (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Τρικκαίων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΈΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Εντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Συμβάσεων Εργου (ΣΜΕ)• γ) στα κατά τόπους Κέντρα Έξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΈΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι – Ανεξάρτητες και άλλες αρχές – ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΈΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Εντυπα αιτήσεων – Διαγωνισμών Φορέων – Συμβάσεων Εργου (ΣΜΕ).

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ: Κατάταξη υποψηφίωνΑφού η υπηρεσία μας επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων, τους κατατάσσει βάσει των κριτηρίων του νόμου (όπως αναλυτικά αναφέρονται στο Παράρτημα της ανακοίνωσης). Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για τη σύναψη της σύμβασης μίσθωσης έργου, πραγματοποιείται ωςεξής:1. Προηγούνται στην κατάταξη οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα κύρια προσόντα της ειδικότητας και ακολου-θούν οι έχοντες τα επικουρικά (Α’, Β’ επικουρίας κ.ο.κ.). 2.    Η κατάταξη μεταξύ των υποψηφίων που έχουν τα ίδια προσόντα (κύρια ή επικουρικά) γίνεται κατά φθίνου¬σα σειρά με βάση τη συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης (χρόνος ανεργίας, πολυτεκνική ιδιότητα, αριθμός ανήλικων τέκνων, μονογονεϊκή ιδιότητα, βαθμός τίτλου σπουδών, εμπειρία).

3.    Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισ-σότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (χρόνος ανεργίας) και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής. Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια, η σειρά μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: