4 street style trends που είναι τώρα hot στους δρόμους του Παρισιού

Με την έναρξη της νέας σεζόν σου έχουμε τα 4 νέα trends που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες.

Το Παρίσι είναι ίσως από τις λίγες πόλεις που οι τάσεις συμβαίνουν κυριολεκτικά στους δρόμους της. Η μόδα είναι στο αίμα των Γάλλων και έτσι τα βλέμματα του fashion κόσμου είναι στραμμένα διαρκώς στο street style και στο πώς διαμορφώνεται κάθε σεζόν. Οι Παριζιάνες συγκαταλέγονται σταθερά στην κορυφή των πιο καλοντυμένων γυναικών, με τα outfits που επιλέγουν να είναι πάντα ενημερωμένα, κρατώντας ταυτόχρονα το versatility στο επίκεντρο.

Κατά την διάρκεια του Fashion Week, τόσο οι locals, όσο κα οι insiders κάνουν τις πιο stylish εμφανίσεις, δίνοντας φυσικά βάση στο στυλ που αποπνέει και επιβάλλει η ίδια η πόλη. Μέσα στα street style outfits ξεχωρίζουν ήδη τα trends των catwalks, που θα γίνουν τα αγαπημένα μας και επρόκειτο να απογειωθούν τους επόμενους μήνες. 

Πάρε, λοιπόν, το απαραίτητο inspo από τα κορυφαία street style looks της γαλλικής πρωτεύουσας και κάνε τώρα add στο καλάθι σου τα πιο fashion forward items, όπως τα φόρεσαν οι πιο stylish Γαλλίδες. 

4 spring trends κατευθείαν από την Πόλη του Φωτός.

 1. Minis: Το είδαμε μετά μανίας στα SS22 catwalks, οπότε τα minis μπήκαν σχεδόν αμέσως στο street style του Παρισιού. Κοντές φούστες και φορέματα, σε στενή κυρίως γραμμή, με μικρά διακριτικά σκισίματα που δίνουν το απαραίτητο sexiness, συνδυάστηκαν με ενδιαφέροντα tops και jackets. 

4 street style trends που είναι τώρα hot στους δρόμους του Παρισιού

2. Preppy style: Ήταν ένα από τα looks που ίσως δεν περιμέναμε να επιστρέψει άμεσα στο προσκήνιο. Ωστόσο, οι Γαλλίδες ξέρουν πως να κάνουν το οτιδήποτε να φαίνεται chic. Mini φούστες με πιέτες ή σε A line, μαζί  με πουκάμισα, γραβάτες, κάλτσες μέχρι το γόνατο, τιράντες και cropped σακάκια έγιναν η απόλυτη τάση της σεζόν. Στο ίδιο μήκος κύματος, ανήκουν και τα girly skirt suits.

3. Bra tops: Μπήκαν στην ζωή μας αρκετά δειλά πέρυσι το καλοκαίρι, όταν celebrities όπως η Kendall Jenner και η Ashley Graham τα φόρεσαν μέσα από τα σακάκια τους. Τώρα πια τα βλέπουμε στο ανοιξιάτικο street style με θηλυκή, ανανεωμένη διάθεση μέσα από leather blazers, cardigans και oversized πουκάμισα.

4. Splash of color: Το χρώμα μπήκε δυναμικά στην ζωή μας ξανά μετά την καραντίνα και ήρθε για να μείνει. Τα αγαπημένα μας French girls το έβαλαν στην ζωή τους με τον πιο chic τρόπο, διανθίζοντας δηλαδή τα μονόχρωμα σύνολα τους με ένα (ή και δύο) touch of color. 

4 street style trends που είναι τώρα hot στους δρόμους του Παρισιού

Διαβάστε επίσης:

The challenge is open: Οι πιο έξυπνες συμβουλές για chic σύνολα με leggings

Οι 4 πιο cool τρόποι να φορέσεις το beige wide leg παντελόνι σου την άνοιξη

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: