4 στιλ τσάντας που έχουν αποδείξει την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου

Υπάρχουν, λοιπόν, κάποια στιλ τσάντας τα οποία έχουν αποδείξει την διαχρονικότητα τους, όσον αφορά τη μόδα και τις εμφανίσεις μας. Πρόκειται για τσάντες που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα θεωρούνται πάντα stylish και θα κάνουν τα σύνολά μας να δείχνουν επίκαιρα.

Τοte

Agnes B SS’19/ImaxTree

Μια tote τσάντα και συγκεκριμένα μια σε μονόχρωμη απόχρωση, δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Είναι αυτή που θα κρατάς για να δώσεις ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα στις εμφανίσεις σου.

Crossbody

Anteprima SS’19/ImaxTree

Η τσάντα χιαστί ή cross-body έρχεται -κυριολεκτικά- να σου λύσει τα χέρια. Ίσως να είναι και η πιο σημαντική της λίστας για ακριβώς αυτό το λόγο. Είτε κρατάς έναν καφέ στο χέρι σου, ή το κινητό σου ή ακόμα αν είσαι σε κάποιο μπαρ και θέλεις να χορέψεις μέχρι το πρωί, η τσάντα θα στο προσφέρει στιλ απλόχερα.

Shoulder bag

Boss SS’19/ImaxTree

Μια τσάντα ώμου σε μαύρο χρώμα, είναι η τσάντα που κάθε εργαζόμενη γυναίκα πρέπει να έχει. Είναι κλασική αλλά και μοντέρνα παράλληλα, αποδίδοντας πάντα ένα chic και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα, ειδικά τις ημέρες εκείνες που το ένα meeting ακολουθεί το άλλο!

Clutch

Adeam SS’19/ImaxTree

Είναι εύκολο να αφεθείς και να αρχίσεις να συλλέγεις clutch τσάντες απερίσκεπτα, γιατί είναι από τις πιο fun τσάντες της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και όταν μια τσάντα σου φτιάχνει διάθεση,τότε επιβάλλεται να υπάρχει στην ντουλάπα σου, ειδικά αν επιλέξεις μια ουδέτερη απόχρωση που ταιριάζει με όλα. Μη φοβηθείς να δώσεις και κάτι παραπάνω στην αγορά ενός τέτοιου αξεσουάρ, μιας και θα την φοράς για πολλά, πολλά χρόνια.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: