4 σημεία που θα αγνοήσει όταν σε δει γuμνή

Εμείς οι γυναίκες ως γνωστόν είμαστε λίγο ανασφαλείς, λίγο ματαιόδοξες-βασικά τεράστιες ψωνάρες αλλά τελοσπάντων-λίγο ωραιοπαθείς, λίγο υστερικές… λίγο απ” όλα δηλαδή! Το αστείο βέβαια της υπόθεσης, δεν είναι ότι τα συγκεκριμένα κόμπλεξ τα βγάζουμε στην παραλία-τώρα που πλησιάζει και ο καιρός-ή όταν δοκιμάζουμε ένα super εφαρμοστό φόρεμα για μία κοινωνική εκδήλωση στην οποία θέλουμε να καταπλήξουμε, και εκείνο επιμένει να δείχνει τα οπίσθιά μας… τριπλά, αλλά ακόμα και στο σeξ, όταν εκείνος στέκεται απέναντί μας, γuμνός και εξίσου ευάλωτος-άχου το-με εμάς. Στο σημείο αυτό να αυτο-διορθωθούμε και να τονίσουμε ότι αν για έναν λόγο οι άντρες είναι πιο ευτυχισμένοι από τις γυναίκες, είναι γιατί στερούνται πλήρως αυτογνωσίας! Κοιτάζουν για παράδειγμα την κοιλιά τους που θυμίζει έγκυο 8 μηνών-σε δίδυμα-τη χαιδεύουν και την αποκαλούν το καμάρι τους (ευτυχία). Τότε εσύ φίλη μου, για ποιο λόγο φρικάρεις για το πώς θα του φανείς όταν σε δει για πρώτη φορά γuμνή; Μήπως τρελαίνεσαι χωρίς λόγο; Εμείς λοιπόν σου έχουμε κάποια βασικά σημεία του σώματός σου τα οποία εσύ σιχαίνεσαι, αλλά εκείνος κατά 99% δε θα προσέξει.

1. Kυτταρίτιδα και χαλάρωση: Κάθε φορά η ίδια ιστορία: Κάθεσαι μπροστά από τον καθρέφτη φορώντας την κιλότα σου-βασικά μας αρέσει η λέξη γι” αυτό τη χρησιμοποιούμε-ζουλάς από την μία, φρικάρεις. Ζουλάς από την άλλη, βουρκώνεις, και τελικά καταλήγεις να βάζεις τα κλάματα λέγοντας ότι είσαι ένα τέρας και ότι δεν σου αξίζει κανένας γκόμενος. Εντάξει αρχικά τον έχεις δει αυτόν πώς είναι; Είναι μήπως ο Beckham και δεν το γνωρίζεις; Ή μήπως πιστεύεις ότι θα σου ζουλήξει τα οπίσθια για να δει αν έχεις όψη φλοιού πορτοκαλιού; Χρυσή μου, είσαι γuμνή μπροστά του και δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο! Helloooooo… Α και θα σου πούμε και κάτι που θα σε σοκάρει: Κανένας άντρας δεν ξέρει τι είναι η κυτταρίτιδα! Οπότε και να τη δει, ίσως να μην την καταλάβει! Είναι κάτι σαν το off-side. Έχεις ακούσει γι” αυτό. Μπορείς όμως να το αναγνωρίσεις;

2. Την αποτρίχωσή σου: Τι κι αν έχεις ξοδέψει ώρες να κάνεις εκείνο το καταπληκτικό σχηματάκι, ξέρεις πού, τι κι αν έχεις κάνει χαλάουα ή λέιζερ, το αποτέλεσμα για εκείνον είναι ένα: Αδιάφορο! Πώς να στο πούμε αλλιώς; Ακόμα και με τριχούλα 2 ημερών να σκάσεις-ίσως και λίγο παραπάνω-σε περίπτωση που το στοματικό σου είναι για βραβείο-θαρρείς ότι θα δώσει σημασία στη διακριτική σου τριχοφυία; Και δεν εννοούμε να είσαι αρκούδα, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να πανικοβάλλεσαι επειδή η γάμπα δεν είναι βελούδο. Προσοχή όμως: Δε λέμε να μην είσαι και ποτέ περιποιημένη. Aς μην τα ισοπεδώσουμε και όλα.

3. Το στήθος σου: Δεν εννοούμε γενικά το στήθος σου, αυτό προφανώς και θα το προσέξουν! Εννοούμε μικροατέλειες, οι οποίες φρικάρουν όλες εμάς. Όπως για παράδειγμα η διαφορά στο μέγεθος, η μικρή ή και μεγάλη πτώση, και όλα αυτά τα γνωστά. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Το μόνο που θέλουν είναι να τα πιάσουν, εναλλακτικά να τα φιλήσουν αλλά και να τα δαγκώσουν. Σε μία έρευνα που διεξήχθη ανάμεσα σε άντρες, με το ερώτημα: «Απέρριψες ποτέ γυναίκα επειδή το σώμα της δεν ήταν όπως περίμενες;» το 78% απάντησε «όχι»!!! Οπότε ασχολήσου με αυτό το αρκετά σεβαστό ποσοστό, και αδιαφόρησε πλήρως για τους άλλους, διότι είναι κομπλεξικοί. Στο κάτω κάτω, εσύ έχεις απορρίψει πολλές φορές άντρα επειδή είχε κοιλάρα, τρίχες στην πλάτη ή σωσιβιάκια; Ουδείς τέλειος φίλη μου.

4. To μουστάκι σου: Γενικά έχουμε παρατηρήσει ότι όταν είναι να κάνουμε σeξ με κάποιον καινούριο παρτενέρ, θέλουμε να είναι όλα στην εντέλεια. Αποτρίχωση μουστάκι, -ενώ δεν έχουμε-αποτρίχωση στα χέρια, ενώ δεν είναι πια και τόσο έντονο το πρόβλημα, απολέπιση για να λάμπει το δέρμα, και μετά φυσικά ένα ολόκληρο μπουκαλάκι γαλάκτωμα πάνω μας για να είμαστε απαλές και μεταξένιες. Ούτε καν που θα το καταλάβει! Αλήθεια σου λέμε. Αν εσύ νιώθεις καλύτερα, μαζί σου. Αλλά αν το κάνεις γι” αυτόν, είναι περιττό.

5. Και αυτά που θα προσέξει: Εντάξει κοιλιά, κυτταρίτιδα και τρίχες ίσως να μην προσέξει, αλλά σε ικετεύουμε, μη σκάσεις μύτη με σκοροφαγωμένο πεντικιούρ γιατί θα σου κόψουμε και την καλημέρα. Αν είναι να φροντίσεις κάτι, καλό θα ήταν να δώσεις βάση στα κάτω άκρα. Οι άντρες έχουν κόλλημα με τις απαλές και περιποιημένες πατούσες. Κάτι άλλο που θα προσέξει, είναι οι ραγάδες σου. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί έχει κι εκείνος! Αυτά.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: