4 σημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην θα γυρίσει – Δώσε βάση!

Είναι σχεδόν δεδομένο ότι μετά από έναν χωρισμό από κάποιον που αγαπάς και συνεχίζεις να είσαι ερωτευμένη, θα έρθει η στιγμή που θα αναρωτηθείς αν η σχέση έχει όντως τελειώσει ή υπάρχει πιθανότητα ο σου να προσποιείται ότι σε έχει ξεπεράσει. Ίσως και να σου περνάει από το μυαλό ότι θα έρθει η στιγμή που θα είστε και πάλι μαζί…

Πώς, όμως, μπορείς να καταλάβεις αν ο χωρισμός είναι οριστικός ή όχι; Η αλήθεια είναι ότι εσύ δεν μπορείς να το ξέρεις και να είσαι σίγουρη γι” αυτό, όμως υπάρχουν κάποια σημάδια που αν τα εντοπίσεις στη συμπεριφορά του, θα καταλάβεις αν θέλει να επιστρέψει πίσω στην αγκαλιά σου.

Τα αγόρια διαφέρουν πολύ από εμάς. Μπορεί να πονάνε πολύ, αλλά δύσκολα θα σου το δείξουν. Δεν είναι σαν τα κορίτσια, που αφήνουμε πολύ εύκολα τα συναισθήματά μας να μας κυριεύσουν και… το ζούμε το δράμα μας γενικά!

Ωστόσο, εμείς είμαστε «γάτες» και δεν έχουμε ανάγκη να μας πει τίποτα για να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα. Υπάρχουν σημάδια που μιλούν από μόνα τους. Οπότε αν σου λείπει και θέλεις να ξαναείστε μαζί, δεν έχεις παρά να παρατηρήσεις τι από τα παρακάτω ισχύει!

Βγαίνει με κάποια που είναι το ακριβώς αντίθετο από εσένα

Τα αγόρια συνηθίζουν να προσπαθούν να αντισταθμίσουν τον πόνο του χωρισμού βρίσκοντας μια κοπέλα που δε μοιάζει καθόλου με την πρώην τους. Εάν η καινούργια κοπέλα που βγαίνει είναι το ακριβώς αντίθετο από εσένα, το πιθανότερο είναι ότι εξακολουθεί να σε έχει μέσα του, αλλά προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το νέο κορίτσι για να σε ξεπεράσει.

Σε παρακολουθεί στενά στα social media

Μήπως σε… καταδιώκει στα social media; Εάν το πρώην αγόρι σου είναι από τους πρώτους που βλέπουν τα stories σου και πατάει like σε οτιδήποτε ανεβάζεις, υπάρχει περίπτωση να εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για εσένα. Αν δεν είχε, δε θα παρακολουθούσε τόσο στενά τις δημοσιεύσεις σου. Τα αγόρια δεν επενδύουν χρόνο και ενέργεια σε πράγματα που δεν τους ενδιαφέρουν.

Δείχνει σε υπερβολικό βαθμό την… ευτυχία του στο Instagram

Δημοσιεύει όλη την ώρα φωτογραφίες και βίντεο από πάρτι που ξεσαλώνει; Προσπαθεί να σου στείλει ένα μήνυμα ότι… περνά και μόνος του καλά, τα καταφέρνει μια χαρά, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου έτσι. Το παιδί «καίγεται» για εσένα και όσο κι αν θέλει να σου δείξει ότι σε έχει ξεπεράσει, οι πράξεις του φανερώνουν το αντίθετο. 

Εξακολουθεί να κρατά επαφή μαζί σου

Αυτό είναι το πιο κραυγαλέο σημάδι, που σου φωνάζει «ΝΑΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ». Εάν ο πρώην σου ψάχνει αφορμές για να έρθει σε επαφή μαζί σου ή ακόμη και να σε ρωτήσει πώς ήταν η μέρα σου, δέιχνει ξεκάθαρα ότι του λείπεις και δε σε έχει ξεπεράσει.

Τώρα, λοιπόν, που σιγουρεύτηκες ότι θέλει να επιστρέψει σε εσένα, έχει μείνει να κάνεις το εξής ερώτημα στον εαυτό σου: Εσύ τον θέλεις πίσω;

Να θυμάσαι ότι από τη στιγμή που δε λειτούργησε εξαρχής αυτή η σχέση, κάποιος λόγος υπάρχει.

Αν ο λόγος δεν είναι και τόσο σοβαρός και υπάρχει η δυνατότητα να το «δουλέψετε» και ο δυο προκειμένου να λύσετε τις διαφορές και τα προβλήματα που σας οδήγησαν στον χωρισμό, τότε #why not.

Πάντως, πριν γυρίσεις, σιγουρέψου ότι δεν το κάνεις από ανασφάλεια ούτε για να πάρεις την επιβεβαίωση που ήθελες!

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: