4 ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν το ανοιξιάτικο στιλ σου να ξεχωρίσει

Είναι σημαντικό να μπορούμε να συμπεριλαμβάνουμε στα looks μας ρούχα που θεωρούνται διαχρονικά και που μπορούν συνδυαστικά, με πιο επίκαιρες τάσεις να προσφέρουν ενδιαφέροντα σύνολα.

Αυτό είναι και το μυστικό επιτυχημένων looks. Προσθέτοντας στις εμφανίσεις μας ρούχα και αξεσουάρ που μας εκφράζουν, είτε είναι πιο κλασικά, είτε πιο trendy, θα έχουμε πάντα καλοντυμένα σύνολα.

Παρ” όλα αυτά, είναι κάποια fashion items, από συνδυασμούς μέχρι και μεμονωμένα κομμάτια που δίνουν μερικούς πόντους κομψότητας στις εμφανίσεις μας. Είτε επειδή θεωρούνται οι “ΙΤ” τάσεις της σεζόν, είτε γιατί απλά το ύφος τους είναι τέτοιο, είναι κάποια ρούχα που σε όλες τις «γλώσσες» μεταφράζονται έτσι.

Συμπεριλαμβάνοντας τα, λοιπόν, στις εμφανίσεις μας, θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε και εμείς φορώντας τα θα νιώσουμε ξεχωριστές (α, και κουλ, μη ξεχνιόμαστε).

Canadian tuxedo

ImaxTree

Γνωστό ως “canadian tuxedo”, η διπλή χρήση του denim είναι αδιαμφισβήτητα κουλ. Ποιος να ξεχάσει τον James Dean με το λευκό t-shirt και τζιν μπουφάν και παντελόνι που άπλετα του πρόσφερε αυτό το «επαναστατικό» look; Φοριέται ακόμη και σήμερα, προσφέροντας εκπληκτικές casual εμφανίσεις, σε γυναίκες και άνδρες.

Power suit

IMaxTree

Σε ευχαριστούμε Melanie Griffith που μας «σύστησες» στο αγαπημένο power suit, το ’80 στην ταινία, Working Girl, με τις έντονες βάτες και τη φαρδιά γραμμή, γιατί ακόμα και σήμερα θεωρείται από τα πιο κουλ ρούχα που μπορεί να φορέσει μια γυναίκα. Ό,τι μας κάνει να αισθανόμαστε δυναμικές, το αγαπάμε ιδιαιτέρως.

Mix & Match

IMaxTree

Ο συνδυασμός αντίθετων μεταξύ τους prints όχι μόνο είναι κουλ, αλλά μας μετατρέπει και στις πιο έμπειρες fashionistas. Πειραματίσου με την χρήση διαφορετικών μοτίβων και δε θα χάσεις. Ξεκίνα, συνδυάζοντας prints που διαθέτουν παρόμοια χρώματα για να είσαι σίγουρη ότι θα ταιριάξουν μεταξύ τους.

Platform shoes

IMaxTree

Υπάρχει μια τεράστια γκάμα παπουτσιών που υπάγεται στην κατηγορία των “platform shoes”: από τις ενδιαφέρουσες και παχιές σόλες, τα παπούτσια με κορδόνια μέχρι και τα χαμηλά μποτάκια και μπότες με παχύ τακούνι, όλα αυτά τα στιλ παπουτσιών μπορούν να χαρακτηριστούν ως σούπερ-κουλ κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Κεντρική φωτογραφία: IMaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: