4 πράγματα που σου συμβαίνουν όταν αυνανίζεσαι συχνά

Πέρα από τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα για τον αυνανισμό, η αυτοϊκανοποίηση έχει εξαιρετικά οφέλη για το σώμα και την ύπαρξή σου γενικότερα. Μια έρευνα του 2011 υποστηρίζει πως το 92% των γυναικών αυνανίζεται. Από την άλλη, το 2017, μια έρευνα βρήκε πως μόνο το 40% των γυναικών αυνανίστηκαν τον περασμένο μήνα, ενώ ένα 20% δήλωσε πως δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ. Γιατί βρε κορίτσια; αφού:

Σε βοηθάει να κοιμάσαι

Ο αυνανισμός, ειδικά τις βραδινές ώρες καλμάρει το νευρικό σύστημα και εκτονώνει την ένταση που έχεις συσσωρεύσει όλη μέρα. Ναι, σαν το σeξ. Αν δεν υπάρχει ταίρι για «κουμ καν», ρίχνεις πασιέντζα, μόνη σου. Επίσης ρίχνει την πίεση.

Νιώθεις πιο χαρούμενη μετά

Μετά τον οργασμό τι νιώθουμε; ευφορία νιώθουμε. Ε, ο τακτικός αυνανισμός επιδρά θετικά στην απελευθέρωση οξυτοκίνης και ενδορφινών. Αποτέλεσμα; καλύτερη διάθεση, λιγότεροι πόνοι στο σώμα σου,  χαλαρουίτα.

Σου ξυπνά τη λίμπιντο

Το σeξ είναι σαν το , ναι. Δεν το ξεχνάς, ΑΛΛΑ αν κάνεις καιρό να καβαλήσεις σέλα, ξεχνάς πόσο ωραία περνάς εκεί πάνω, πόσο ελεύθερη νιώθεις όταν κάνεις βόλτες και ακριβώς επειδή δεν θυμάσαι, χάνεις την όρεξή σου. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με δίπτυχο σeξ-αυνανισμός. Αν δεν κρατάς σε εγρήγορση τη σeξουαλική σου δραστηριότητα, έστω και μ” αυτό τον τρόπο, θα ξεχάσεις κι αυτά που ήξερες. Ο αυνανισμός σου υπενθυμίζει τι ωραία αίσθηση προκαλεί το σeξ και ίσως σε κάνει να το επιδιώξεις λίγο παραπάνω.

Σε γuμνάζει εκεί κάτω

Ο συχνός αυνανισμός τονώνει το πυελικό πάτωμα και τον κόλπο σου, ενώ παράλληλα ευνοεί την υγεία της ουροδόχου κύστης σου. Επίσης, όσο πιο πολύ δίνεις ερεθίσματα στον κόλπο σου, τόσο περισσότερο σε εγρήγορση θα είναι. Απλή λογική. Μην το αφήνεις για να μη σε αφήσει. Τέλος, μάθε ότι ο αυνανισμός γuμνάζει την ευαίσθητη περιοχή όσο και οι πυελικές ασκήσεις Kegel. Αμέ.

sxeseis

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: