4 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις καινούργιο ρολόι

Το σχέδιο είναι σημαντικό, αλλά πρέπει να δώσεις σημασία και σε άλλα πράγματα για να αποκτήσεις ένα item που να σου ταιριάζει.

Από τη μία, λέμε ότι τα αξεσουάρ ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις μας. Ότι, δηλαδή, δεν αποτελούν το βασικό item ενός look, αλλά αυτό που την απογειώνει και ενισχύει τον χαρακτήρα της. Ωστόσο, πολλές φορές, ένα fashion κομμάτι μπορεί ενίοτε μέχρι και να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του χάρη στο πόσο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο είναι. Στην περίπτωση των ρολογιών, τα πράγματα είναι πολύ απλά, γιατί εφαρμόζονται όλα τα παραπάνω, αφού πρόκειται για ένα διαχρονικό και κομψό κόσμημα που φοράς σε κάθε ώρα και περίσταση της ημέρας.

Όταν, όμως, έρχεται η στιγμή που πρέπει να προβείς στην πολυπόθητη αγορά, πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία σε 4 πράγματα που έχουν τη δύναμη ακόμα και να αλλάξουν το πώς φαίνεται συνολικά η εικόνα του outfit σου.

  1. Δώσε σημασία στο μέγεθος.

Το μέγεθος των καρπών σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο μέγεθος του ρολογιού που θα επιλέξεις. Αν, για παράδειγμα, έχεις πιο λεπτούς καρπούς, ένα oversized ρολόι, μπορεί να μην καταφέρει να τους κολακέψει.

4 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις καινούργιο ρολόι

  1. Κάνε έρευνα.

Το μέγεθος και το σχέδιο του ρολογιού δεν αρκούν για να καταλήξεις στη σωστή απόφαση. Υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν, όπως το υλικό του λουριού, η δομή του καντράν, ο μηχανισμός, κ.α.

  1. Σκέψου την καθημερινότητά σου.

Για περισσότερη πρακτικότητα εκ του αποτελέσματος, λάβε υπόψιν σου τι έχεις να κάνεις μέσα στην καθημερινότητά σου. Πες ότι καταπιάνεσαι με πολλές εξωτερικές ασχολίες ή ότι σου αρέσουν χόμπι, όπως η κατάδυση. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα αδιάβροχο σχέδιο είναι ιδανικό για εσένα.

  1. Μη βιάζεσαι.

Πρόκειται για μία συμβουλή πολύ χρήσιμη για τα περισσότερα πράγματα στη ζωή σου, αλλά ακόμα και στην αγορά ρολογιού έχει μεγάλη σημασία. Φυσικά και θες το νέο σου απόκτημα να βρεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στην κοσμηματοθήκη σου, αλλά είναι κρίμα να κάνεις μία βεβιασμένη αγορά που μετά θα μετανιώνεις. Πάρε τον χρόνο σου.

Διάβασε επίσης: Οδηγός Αγοράς: Kλασικά μαύρα μπουφάν για να είσαι ultra chic και το 2021

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: