4 (πολύ ειλικρινείς) λόγοι για τους οποίους δε θα σου κάνει στοματικό σeξ

Στοματικό σeξ αυτός ο άγνωστος ή αλλιώς το αλατοπίπερο της σeξουαλικής δραστηριότητας. Πολλά έχουν γραφτεί, ακόμα περισσότερα έχουν ειπωθεί, αλλά το πρόβλημα φίλη μου δείχνει να παραμένει: Για ποιον αναθεματισμένο λόγο κάποια αγόρια αρνούνται κατηγορηματικά να το κάνουν; Τους ρωτήσαμε, και οι απαντήσεις δε θα σε ικανοποιήσουν. Ωστόσο είναι ειλικρινείς και κάπως διαφωτιστικές. Ψυχραιμία και διάβασε παρακάτω.

Το trimming το έχεις ακουστά;

Θεωρείς αυτονόητο ότι μία γυναίκα λίγο πριν κάνει σeξ θα έχει φροντίσει έστω τα βασικά. Καθαρό εσώρουχα-αν είσαι και λίγο πιο spicy κάτι πιο σeξι αλλά ok, δεν είναι και απαραίτητο γιατί ο δικός σου μπορεί να τρελαίνεται για λευκή βαμβακερή κιλότα-και φυσικά την απαραίτητη αποτρίχωση. Όταν λοιπόν αυτή δεν υπάρχει, και άντε να συγχωρέσει κάπως τη γάμπα που γρατζουνάει, δεν υπάρχει και στοματικό. Πίστεψέ με,  άνθρωπος είναι κι αυτός και δε θέλει να έρχεται σε επαφή με τρίχες τριών ημερών και μάλιστα με το στόμα του. Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η πικρή και άβολη αλήθεια.

Η ευωδία άργησε μια μέρα

Δεν μπορείς να τον αδικήσεις. Όταν η μυρωδιά δεν είναι καλή, για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους, θα πρέπει αν μη τι άλλο να μην επιμείνεις. Από την άλλη βέβαια, όταν κι αυτός δεν είναι μοσχομυριστός, έχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς να κάνεις το αντίστοιχο. Με λίγα λόγια, αφού το σeξ είναι δούναι και λαβείν, θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες. Και οι κανόνες εδώ είναι, ότι όταν δίνω κάτι, παίρνω τα.. ίσα! Απλά τα πράγματα.

Θέμα αρχών

Και θα γυρίσει να σου πει: Δεν μπορώ να βάλω τα στόμα μου στο ίδιο σημείο που βάζω κάτι άλλο. Είναι θέμα αρχής, αηδίας και φυσικά πρεστίζ. Μπορείς κι εσύ ωραιότατα να πεις ακριβώς το ίδιο, και να περάσετε την υπόλοιπη σeξουαλική σας ζωή ή έστω σχέση, χωρίς στοματικό σeξ. Και όποιος λυγίσει πρώτος. Εύχομαι να μην είσαι εσύ.

Δεν ξέρει πώς να το κάνει

Ώπα κορίτσια αυτό είναι σοβαρό. Τι εννοεί δεν ξέρει να το κάνει; Πώς είναι δυνατόν να μην ξέρει να το κάνει από τη στιγμή που έχει γλώσσα και από τη στιγμή που έχει φάει χιλιάδες παγωτά χωνάκι. Αυτή είναι δικαιολογία που δεν περνάει, και αν τελικά επιμείνει υπάρχουν αρκετά εκπαιδευτικά βίντεο στο Youtube! Nα είμαστε και λίγο σοβαροί έτσι;

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: