4 περίεργα πράγματα που κάνουν τα αγόρια και φανερώνουν ότι τους αρέσεις πολύ

Μπορεί τα αγόρια να μην είναι τόσο περίεργα και περίπλοκα πλάσματα όσο εμείς, όμως μερικές φορές δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε αν τα σημάδια που μας δίνουν, σημαίνουν ότι ενδιαφέρονται για εμάς ή το αντίθετο. Ευτυχώς, ο διάσημος relationship/life coach, Clayton Olson, μας βοηθά να αποκωδικοποιήσουμε όλες τις κινήσεις των αγοριών που μας μπερδεύουν και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν μας θέλουν.

Υπάρχουν φορές που τα σημάδια είναι σαφή, όπως για παράδειγμα όταν σου στέλνει μηνύματα, σε παίρνει τηλέφωνο, ή στην καλύτερη, σου λέει ξεκάθαρα ότι του αρέσεις. 

Όταν συμβαίνουν αυτά, είναι εύκολο να νιώσεις ασφάλεια και να σιγουρευτείς για τα αισθήματά του. Του αρέσεις, σου αρέσει, ο κόσμος είναι γεμάτος ουράνια τόξα και πεταλούδες…

Ωστόσο, είναι πολλές οι περιπτώσεις εκείνες που τα σημάδια που σου δίνει είναι ασαφή και μπερδεμένα.

Αν περνάς μια τέτοια φάση, εμείς είμαστε εδώ για σένα! Παρακάτω θα βρεις τον… αποκωδικοποιητή που χρειάζεσαι προκειμένου να καταλάβεις αν πραγματικά σε θέλει, ακόμη κι αν δε στο έχει πει ποτέ ξεκάθαρα!

Γίνεται πολύ σοβαρός

Ένα από τα σημάδια που δείχνουν ότι του αρέσεις, είναι το πόσο σοβαρός είναι. Μπορεί να φαίνεται ήσυχος και σκεπτικός και να σε ακούει καθώς του μιλάς σαν να είναι ψυχολόγος… Ή μπορεί να σε ρωτάει πολλές λεπτομέρειες για την καθημερινότητά σου και να σε κάνεις να νιώθεις λες και δίνεις… συνέντευξη. Αλλά αυτό το κάνει επειδή πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα και θέλει να σε εντυπωσιάσει με το πόσο ώριμος είναι.

Έχει… πρόγραμμα στον τρόπο προσέγγισής του

Ένα άλλο σημάδι που φανερώνει ότι τον ενδιαφέρεις πολύ, είναι ο τρόπος που σε προσεγγίζει. Αν για παράδειγμα περιμένει ακριβώς τρεις μέρες για να σε καλέσει, συχνά συμβαίνει επειδή φοβάται μην κάνει κάποιο λάθος μαζί σου πάνω στον αυθορμητισμό του και τα «θαλασσώσει».

Σε προσβάλλει άθελά του

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ένα από τα σημάδια που δείχνουν ότι του αρέσει πολύ είναι το να σε προσβάλλει κατά λάθος. Ό,τι λέει, είναι πάνω στην αμηχανία του και στην προσπάθειά του να σε πειράξει και να φανεί αστείος. Μπορεί να φαίνεται αλαζονικός και θρασύς στην αρχή, αλλά δώσ” του μια ευκαιρία! Προσπαθεί μόνο να σε πλησιάσει, προκαλώντας σε.

«Πουλάει» τον εαυτό του

Συχνά τα αγόρια καυχιούνται για τα… κατορθώματά τους, σε μια προσπάθεια να ανεβούν στα μάτια σου. Με απλά λόγια, θέλουν να σε εντυπωσιάσουν. Δεν προσπαθεί να ανταγωνιστεί εσένα ή κάποιον άλλο, απλώς θέλει να δεις πόσο ικανός με απώτερο σκοπό να κερδίσει εσένα, ή έστω για αρχή, τον αριθμό του κινητού σου!

Cover photo: @soy_diferenteee

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: