4 καλοκαιρινά outfits της Olivia Culpo για να πάρεις έμπνευση

Η 26χρονη Olivia είναι από εκείνες που ξέρουν καλά το παιχνίδι της μόδας, ακολουθούν τις τάσεις και φυσικά της φέρνουν στα μέτρα τους. Σύμφωνα με την ηλικία αλλά και το στιλ της, η Culpo δημιουργεί outfits που σίγουρα δείχνουν sexy, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για το δικό σου summer look. Γι” αυτό παρακάτω θα δεις μερικά από τα outfits της Olivia Culpo, που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα για να φτιάξεις τα δικά σου καλοκαιρινά σύνολα.

Δύο τάσεις σε ένα outfit. Το καρό του καλοκαιριού σε ένα matchy two-piece σύνολο που μπορεί να σε πάρει παντού αυτό το καλοκαίρι. Το καλύτερο είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να τα φορέσεις ξεχωριστά για να έχεις ακόμα περισσότερα outfits.

Το total white είναι μία από τις πιο κλασσικές και πάντα επιτυχημένες επιλογές. Είτε είσαι στην πόλη, είτε στο νησί, προσαρμόζει το total white outfit σου στο στιλ και στην περίσταση και το σίγουρο είναι ότι θα έχεις ένα στιλάτο αποτέλεσμα.

Ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα με βολάν είναι ιδανικό για τις πιο αέρινες καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Συνδύασέ το με τους κρίκους σου και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή σανδάλια, ανάλογα πάντα με την περίσταση.

Το floral mini φόρεμα μαζί με την ψάθινη τσάντα σου ή τη bamboo θα γίνει το outfit που θα λατρέψεις τα σαββατοκύριακα του υπόλοιπου καλοκαιριού.


 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/oliviaculpo

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: