4 ιδέες για ρομαντικά φθινοπωρινά ραντεβού με το αγόρι σου

Μπορεί η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να γιορτάζεται τον Φεβρουάριο και το έθιμο του φιλιού κάτω από το γκι να εφαρμόζεται τον Δεκεμβριο, το φθινόπωρο ωστόσο είναι αδιαμφισβήτητα η πιο ρομαντική εποχή του χρόνου. Και έχω πολλούς… άσσους στο μανίκι μου για να σου το αποδείξω και να σε κάνω να συμφωνήσεις μαζί μου!

Το θερμόμετρο έχει ήδη αρχίσει να πέφτει και οι κρύες μέρες του χρόνου έχουν επιστρέψει για τα καλά. Αυτό από μόνο του είναι μια τέλεια δικαιολογία για να χουχουλιάσεις με το αγόρι σου κάτω από την κουβέρτα το Σαββατοκύριακο, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας ζεστό ρόφημα και δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα με αρωματικά κεράκια και τεχνητό τζάκι στην τηλεόραση. Όλα αυτά από μόνα τους, θα πάνε το mood σας σε… άλλη διάσταση. 

Στην περίπτωση, όμως, που δεν είσαι μια βαρετή… σπιτόγατα σαν εμένα και θέλεις να περνάς πιο fun και πρωτότυπες στιγμές με το ταίρι σου, σου έχω τις καλύτερες ιδέες που αποδεικνύουν ότι το φθινόπωρο είναι όντως η εποχή του έρωτα!

Βραδιά ταινίας τρόμου

Μπορεί να μην είμαι η μεγαλύτερη φαν των θρίλερ, αλλά στην περίπτωση αυτή λέω… χαλάλι και οι εφιάλτες που θα δω το βράδυ! Οι ταινίες τρόμου αποτελούν μια πολύ καλή δικαιολογία για να καθίσεις αγκαλιά με το αγόρι σου και να του σφίγγεις το χέρι σε κάθε τρομακτική σκηνή. Βάλε λίγο ρομαντισμό στη βραδιά, ετοιμάζοντας ένα εύκολο φθινοπωρινό snack για να τσιμπάτε κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Πηγαίνετε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου

Ανάδειξε τη… σπορ πλευρά σου αγοράζοντας εισιτήρια για να πάτε να παρακολουθήσετε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Αν υποστήριζετε την ίδια ομάδα, είναι κάτι που σίγουρα θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά και θα σας δέσει περισσότερο. Αν πάλι όχι, μη βιαστείς να απορρίψεις τη συγκεκριμένη ιδέα, αφού αυτή η… κόντρα θα πυροδοτήσει τον διασκεδαστικό και ερωτικό ανταγωνισμό μεταξύ σας. Όπως και να “χει, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βγείτε χαμένοι. Είμαι σίγουρη πως θα είναι ένα ραντεβού που δε θα θέλετε να τελειώσει!

Βρείτε (ή φτιάξτε) το Halloween κοστούμι σας

Είτε είστε πολύ καιρό ζευγάρι, είτε είναι η πρώτη φορά που το Halloween σάς βρίσκει μαζί, ένα είναι το σίγουρο… Ότι θα γελάσετε πολύ εάν προσπαθήσετε να φτιάξετε ή να συνδυάσετε ένα κοστούμι για δύο, το οποίο θα σας κάνει να είστε το πιο fashion και ταιριαστό ζευγάρι στο Halloween party του σχολείου ή του πανεπιστημίου. 

Φτιάξτε μαζί ένα γλυκό

Η μηλόπιτα είναι το ιδανικό φθινοπωρινό γλυκό, μιας και τώρα είναι η εποχή αυτού του φρούτου. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό να συνδυάσετε τις… ζαχαροπλαστικές σας ικανότητες και να αναδείξετε το ταλέντο σας στη ζαχαροπλαστική. Μόλις το υπέροχο γλυκό σας έιναι έτοιμο, καθίστε να το απολαύσετε βλέποντας μια ρομαντική κομεντί.

Cover photo: @life.catchers

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: