4 φράσεις για να πεις στο σύντροφό σου έπειτα από έναν ομηρικό καυγά

Οι  είναι σίγουρο ότι υπάρχουν για να μας καλύπτουν πολλές και βασικές μας ανάγκες, όπως αυτή της συντροφικότητας. Εννοείται, ότι ακόμα και οι πιο ερωτευμένοι και ταιριαστοί, είτε έχουν τις κακές τους μέρες, είτε υπάρχουν βασικά ζητήματα στα οποία διαφωνούν, γεγονός που οδηγεί σε συγκρούσεις. Συνηθίζουν να λένε, ότι οι πολλοί καυγάδες μαρτυρούν πάθος, το οποίο πιθανότατα να μην είναι και… λάθος. Ωστόσο, ποιος θέλει συνέχεια να μαλώνει και να χαλάει τη ζαχαρένια του; Κανείς! Και τελοσπάντων, όταν τελικά μαλώνεις, καλό θα ήταν το πρόβλημα να λύνεται αμέσως, γιατί επίσης ποιος θέλει να κρατάει κακία; Παρακάτω λοιπόν, σου έχω 4 φράσεις για να πεις στο σύντροφό σου αμέσως μετά από έναν καυγά, έτσι για να κάνεις το πρώτο βήμα.

«Τι μπορούμε να κάνουμε για να το λύσουμε όλο αυτό;»

Πιθανότατα εκείνη τη στιγμή να μην έχει να σου προτείνει κάτι, αλλά θα εκτιμήσει το γεγονός ότι κάνεις την κίνηση για να τα βρείτε. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι νερό στο κρασί του πρώτος, βάζει συνήθως ο πιο… ώριμος! Αμέ…

«Συγνώμη»

Αν φταις θα ζητήσεις, ο κόσμος να χαλάσει. Γενικά η συγκεκριμένη λέξη, μαζί με το «Σ” αγαπώ» είναι ίσως και η πιο δύσκολη να ειπωθεί. Και αν το «Σ” αγαπώ» το λες και καμιά φορά πάνω στον ενθουσιασμό, χωρίς να το εννοείς, η «Συγνώμη» δύσκολα να βγει από τα χείλη σου ακόμη κι αν γνωρίζεις ότι θα πρέπει να το κάνεις. Ήρθε η ώρα να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη.

«Σε συγχωρώ»

Και όπως ακριβώς δεν είσαι εγωίστρια και ίσως χρειαστεί να ζητήσεις συγνώμη, έτσι θα… συγχωρέσεις κιόλας γιατί εκτός από αλτρουίστρια είσαι και μεγαλόψυχη. Εντάξει έκανε ένα λάθος ο άνθρωπος. Συζητείστε το και… ξεχάστε το μετά!

«Μπορούμε να το συζητήσουμε αύριο;»

Είναι μερικοί άνθρωποι που προτιμούν να κάνουν ένα βήμα πίσω προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα. Μπορείς λοιπόν να του προτείνεις κάτι τέτοιο. Αν βλέπεις ότι είναι εκτός εαυτού, το ίδιο κι εσύ, καλό θα ήταν να μη συνεχίσετε τη συζήτηση, μέχρι να είστε και οι δύο ήρεμοι. Εξάλλου, πάνω στα νεύρα μας λέμε βαριά λόγια που στη συνέχεια μετανιώνουμε. 

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: