4 fashion trends των 2000s που θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές του 2021

4 fashion trends των 2000s που θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές του 2021

Τα αγαπήσαμε ένα προς ένα και τώρα ήρθε η ώρα για την επιστροφή τους.

Μας γεμίζει νοσταλγία το παρελθόν. Οι μνήμες που είναι συνδεδεμένες μαζί του είναι βαθιά ριζωμένες στο μυαλό και στην καρδιά μας. Μας ταξιδεύουν σε καταστάσεις που ζήσαμε και κρατούν μία πολύ ιδιαίτερη θέση στις ζωές μας. Τα ρούχα είναι ιστορία. Είναι αναμνήσεις. Είναι στιγμές. Και μερικές από αυτές είναι τόσο ιδιαίτερες που δεν μπορούμε να τις ξεχάσουμε και, όταν βλέπουμε κάτι που τις θυμίζει, μας διακατέχει μία ανεξήγητη χαρά.

Η μόδα των 2000s είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα όλων των παραπάνω. Οι millennials και η gen-Z, άλλωστε, είναι οι πρωτεργάτες της νοσταλγικής μόδας. Αυτής που κάνει throwback κατά κόρον αυτόν τον χρόνο και παραπέμπει σε πιο χαλαρό street style, loose outfits και μία φανερά πιο παιχνιδιάρικη διάθεση σε σύγκριση με τα πιο αυστηρά καλούπια προηγούμενων ετών.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι αυτό δεν είναι κάτι που μας κάνει εντύπωση, αφού και λόγω κατάστασης οι ανάγκες μας έχουν αλλάξει. Πάντα θέλαμε να υπάρχει άνεση, όμως, φέτος αυτό έχει ενταθεί περισσότερο από ποτέ. Γιατί πολύ απλά μένουμε πολύ στο σπίτι, οι έξοδοι είναι ελάχιστοι, με αποτέλεσμα να μη θέλουμε ούτε την παραμικρή υποψία δυσφορίας ή ενόχλησης. Λογικό, λοιπόν, τα πιο χαρακτηριστικά 2000s fashion trends να κάνουν την επάνοδό τους.

 Tα ρούχα σου θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα φέτος τον χειμώνα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: