4 fashion items για να ενσωματώσεις το denim στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Διάβασε ακόμη:

Παρ” όλα αυτά, φέτος έχουν την τιμητική τους. Από τις πασαρέλες των Spring / Summer 2019 συλλογών μέχρι και τα που έχουν αρχίσει τελευταία να φοριούνται μέχρι και από Ελληνίδες σταρ (Τάμτα σε εσένα απευθυνόμαστε), η τάση του denim είναι μια που σίγουρα μας τραβάει το ενδιαφέρον.

 

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι το τζιν αποτελεί από τα μεγαλύτερα trends και για το καλοκαίρι, προσφέροντας διάφορες προτάσεις για το πώς να υιοθετήσουμε τα denim ρούχα στις εμφανίσεις μας. Όσο κι αν λατρεύουμε να αντλούμε έμπνευση από τα catwalks, σήμερα στρεφόμαστε στη street style μόδα για λιγότερο avant-garde ύφους looks τα οποία μπορούμε να υιοθετήσουμε πιο εύκολα στην καθημερινότητά μας.

Δες ακόμη:

Καλοντυμένες γυναίκες απ” όλο τον κόσμο ενσωματώνουν το τζιν στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου και παίρνουμε και εμείς παράδειγμα, κάνοντας το ίδιο. Παρακάτω, βρήκαμε 4 ρούχα με τα οποία μπορείς να συμπεριλάβεις το τζιν στα summer looks σου, αποδίδοντας αβίαστα κουλ εμφανίσεις.

Φούστα

ImaxTree

Μια μίνι τζιν φούστα είναι must όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά για όλο τον χρόνο. Είναι από τα ρούχα που φοριούνται παντός καιρού και όλες τις ώρες. Εμείς σου προτείνουμε να τη συνδυάσεις ένα ένα τζιν πουκαμισάκι (κοντομάνικο γιατί έχει και ζέστη) υποκύπτοντας στην αιώνια γοητείας ενός “canadian tuxedo” (όταν φοράς ένα total τζιν σύνολο).

Βερμούδα

ImaxTree

Άσε το καυτό σου τζιν σορτς για λίγο στην άκρη και ενέδωσε στο κουλνες που αποδίδει μια τζιν βερμούδα. Είναι η καλοκαιρινή εκδοχή του τζιν παντελονιού που σημαίνει ότι μπορείς να τη φορέσεις όπως φοράς και το αγαπημένο σου τζιν.

Cropped παντελόνι

ImaxTree

Αν πάλι δεν θέλεις με τίποτα να αποχωριστείς ένα μακρύ τζιν παντελόνι, σου έχουμε μια εναλλακτική που θα προσφέρει ένα ενδιαφέρον twist στο καθημερινό αυτό ρούχο: το cropped τζιν. Με αυτό το τζιν δεν μπορούμε παρά να σου προτείνουμε να το φορέσεις με ένα t-shirt, ένας τόσο κλασικός αλλά stylish συνδυασμός, τέλειος για το καλοκαιράκι.

Cropped μπουφάν σαν τοπ

ImaxTree

Για εσένα που αναζητάς κάτι το «διαφορετικό» στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, σου έχουμε αφήσει το καλύτερο για το τέλος: ένα κοντό τζιν μπουφάν, φορεμένο σαν τοπ. Γίνε δημιουργική και ανακάλυψε την πολυχρηστικότητα που έχουν πολλά από τα ρούχα της ντουλάπας σου, όπως ένα cropped τζιν μπουφάν. Κουμπώνοντας τα κάτω κουμπιά και αφήνοντας το μπουφάν ανοιχτό στους ώμους θα δημιουργήσεις το πιο μοναδικό τζιν τοπ.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: