4 εναλλακτικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσεις τη ζώνη σε κάθε outfit

Αυτό ακριβώς ξέρει πολύ καλά η blogger Fashionell, κατά κόσμο Ελένη Μπουγιουκλή, η οποία ψάχνοντας την ιδανική chain belt, κατέληξε να φτιάξει τη δική της. Το όνομα αυτής «La Chaîne», το οποίο είναι πλέον το brand name μιας σειράς από κοκάλινες ζώνες σε διάφορα χρώματα και πολύ εύκολα θα γίνουν το αγαπημένο αξεσουάρ σου γι” αυτή αλλά και τις επόμενες σεζόν.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Με μία vintage εσάνς και με έντονο χαρακτήρα που καθιστά απίθανο να περάσει απαρατήρητη, η ζώνη έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει εκείνη την πινελιά που θα απογειώσει ακόμα και το πιο βαρετό σου outfit. Ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι το γεγονός ότι δε σε δεσμεύει σχεδόν καθόλου, αναφορικά με το ύφος και το στιλ που έχεις επιλέξει. Είναι εξίσου κατάλληλη για ένα πρωινό outfit, όσο και για ένα πιο επίσημο.

Επειδή, πιστεύω πολύ στην παρουσία της ζώνης φέτος με κάθε τρόπο, περασμένη από τα θυλάκια ενός παντελονιού, δεμένη ψηλά στη μέση σου πάνω από ένα φόρεμα, πάνω από το blazer ή ακόμα και το παλτό σου, ζήτησα από την Ελένη να μου δείξει τους δικούς της αγαπημένους τρόπους για να φορά κανείς τη ζώνη La Chaîne και ιδού το αποτέλεσμα.

The office look

Μία μαύρη ζώνη μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει ως εναλλακτική για αυτή της καμπαρντίνας σου που είπαμε ότι φέτος θα φορέσεις πολύ. Χαρίζει μία πινελιά κομψότητας στο αυστηρό αυτό πανωφόρι, χωρίς όμως να του στερεί τον classy χαρακτήρα του.

The cozy look

Ίσως το πιο εύκολο και cozy outfit είναι αυτό με το oversized πουλόβερ σου. Πολύ εύκολα όμως θα το αναβαθμίσεις, προσθέτοντας απλά μία ζώνη ψηλά στη μέση. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να παίξεις με τους χρωματισμούς, όπως εδώ η Ελένη συνδύασε το γκρι με το πετρόλ.

The glam look

Το total black είναι πάντα η πιο safe επιλογή για κάθε περίσταση, αλλά όταν πρόκειται για ένα glam outfit, τότε είναι συνήθως μονόδρομος. Κι εδώ μία ζώνη La Chaîne μπορεί να παίξει ουσιαστικό ρόλο και να κάνει πιο stylish το αποτέλεσμα.

The sophisticated look

Τέλος, ένα denim look είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα και φυσικά μπορείς να το ταιριάξεις με όλα. Η ζώνη La Chaîne έχει κι εδώ ρόλο, αφού η Ελένη φορά το τζιν παντελόνι της με ένα scarf printed πουκάμισο και φυσικά την ζώνη στην απόχρωση της ταρταρούγας για ένα πιο sophisticated touch.

Ανακάλυψε όλες τις αποχρώσεις των , καθώς και τις δύο μεταλλικές εκδοχές τους.

Μαζί θα βρεις και τα 3 νέα, καστόρινα pouches με handle εμπνευσμένο από τη ζώνη.

Infos:

Instagram:
Facebook:

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: